Jultröjor

Du har väl inte missat den senaste partytrenden? Glöm de glamorösa klänningarna och kostymerna till julfesten. I år är det jultröjor med LED, glitter, smaklösa mönster och figurer som gäller!

Varför har man jultröjor?


Jultröjor som festklädsel är ingen ny företeelse. Ursprungligen kommer trenden från USA, där det har blivit en årlig tradition att bära jultröjor under december månad. Till och med i Storbritannien har man anammat denna trend genom "Christmas Jumper Day", en insamlingskampanj av organisationen Rädda Barnen (Save the Children) där alla har på sig en jultröja och donerar minst 10 kronor till Rädda Barnen. Snacka om en festlig och hjärtvärmande tradition som sprider både omtanke och sammanhållning!

En jultröja för varje tillfälle


När det gäller jultröjor finns det verkligen något för alla. Oavsett om du föredrar söta och gulliga mönster att bära till jobbet eller roliga, skämtsamma och till och med snuskiga budskap som du gärna håller långt bort från mormor, kommer du definitivt att hitta en tröja som passar just din personlighet.

Roliga jultröjor - Ugly Christmas Sweaters


En rolig outfit piggar upp på alla typer av julfiranden vare sig tröjan är avsedd för barn, dam eller herr. Med tröjor som kommer proppade med allt från fastsydda gosedjur till blinkande julbelysning som lyser upp rummet som en pyntad julgran, lovar vi att du knappast behöver oroa dig för att göra en dålig entré till julbordet eller julfesten. Vad sägs om att utnämna dig själv till “Santas favorite Ho” eller skicka ett budskap till den som lagat julmaten med “Make love not Lutfisk”-motiv, eller varför inte kika in ett motiv som anspelar på memes och popkulturella referenser? Roliga jultröjor finns det gott om och därför har vi samlat våra favoriter här!

Fina jultröjor


Om du vill sprida lite julglädje med en söt och gullig touch är det här mönstren för dig. Du kan hitta tröjor med mönster av snögubbar, renar, julgranar, änglar och mycket mer. Dessa tröjor är perfekta för att skapa en festlig atmosfär och sprida glädje till alla omkring dig.

Matchande jultröjor för hela familjen


Jultröjor är trots allt för alla. Varför inte göra julfesten ännu roligare genom att samordna med dina vänner eller familjemedlemmar? Genom att alla klär sig i matchande jultröjor för såväl dam, herr och barn kommer ni att skapa en fantastisk atmosfär och en oförglömlig upplevelse för er själva och era gäster. Tänk dig att ni som ett team glider in på jobbet eller tar en rundtur på stan, alla i olika snygga och opassande jultröjor. Reaktionerna kommer garanterat att vara blandade och ni kommer att bli partyts fokus!

Hitta din jultröja hos oss!


Att köpa jultröjor online har aldrig varit enklare. På Partykungen kan du enkelt beställa dina favorittröjor och få dem levererade direkt till din dörr. Vi erbjuder snabb och säker frakt, så du kan vara säker på att du kommer att ha din jultröja i tid för festligheterna.
Så varför inte vara lite vågad och skämtsam i år? Ta på dig en jultröja som verkligen sticker ut och gör dig till festens mittpunkt. Med en rolig och opassande jultröja kommer du garanterat att sprida glädje och skratt bland dina vänner och familj. Skrolla ner och hitta den perfekta tröjan enkelt och smidigt online!
Läs mer