Till toppen
Visa större bild

Jumbo Glowsticks

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 64
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Här snackar vi party så in i bomben! Extra långa glowsticks som helt enkelt är ett måste till event, festivaler eller den enkla hemmafesten som tar stämningen upp till skyarna. De är en fantastisk partypryl som garanterar succé.

Glowsticksen är perfekt till blacklightfester och ravepartyn men eftersom de lyser väldigt starkt behöver du inte släcka ner belysningen i lokalen helt. De är riktigt effektfulla trots övrig belysning och det är just det som gör glowsticks till den ultimata partyprylen!

Du aktiverar glowsticksen enkelt genom att "knäcka" pinnen på mitten och den kemiska vätskan inuti börjar genast lysa starkt i upp till ca 10 timmar.

Fakta om Jumbo Glowsticks:
  • Varje glowstick mäter ca 25 cm lång
  • Lyser i ca 8-10 timmar efter aktivering
  • Blandade färger
  • Säljes i 10-pack
  • Ej lämplig för barn under 5 år

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43980 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle