Till toppen
Behöver du hjälp? Ring oss på 026-22 22 092
Startsida > Festartiklar > Dukning > Servetter > Kaffeservetter Totally 80s
Visa större bild

Kaffeservetter Totally 80s

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:
39 kr
6 i lager

Produktbeskrivning

Tillbaka till 80-talet! Bjud in en gammal vän, dra fram ett fotoalbum och fanatisera tillbaka till det härliga 80-talet som var. Som hjälp på traven kan du använda dig utav dessa underbara servetter till fikan! Servetterna består av en svart bakrund med härligt motiv. Servetterna är av god kvalité och med hög nostalgigrad är dessa servetter perfekta att använda när man vill drömma sig tillbaka till tid som varit.

Kaffeservetter Totally 80s är små servetter med dubbla lager. Det ena lagret är helt vitt, medan det andra har ett häftigt motiv inspirerat av 80-talets 8-bitars tv-spel. Dessa kaffeservetter säljs i 16-pack.

Mått: 25 x 25 cm fullt uppvikta.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35697 eller så laddar ni upp dem manuellt.