Till toppen
Visa större bild

Kalaha

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Kalaha är ett klassiskt brädspel för två personer. Det är enkelt att spela och bjuder på många roliga timmar tillsammans. Här gäller det helt enkelt att få flest kulor i sin poängskål, och då vinner man. Själva spelplanen är av trä och har 14 olika hål, där 6 stycken var är kontrollerade av varje spelare. De två sista hålen är där man tar kulorna från.

Kalaha är ett roligt och enkelt spel som är lätt att sätta sig in i, för att sedan kunna ha massor av roligt. Spelet är perfekt att ta fram när man sitter med en kompis eller syskon och inte har så mycket att göra. Det kanske gäller en resa, en regnig dag eller bara för att det är kul att spela!

Material: Plast

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sara för 6 månader sedan
    Kul spel när man har en mysig hemma kväll
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40043 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle