Till toppen
Startsida > Teman > Presenter > Barnpresenter > Kinder Joy Överraskningsägg
Visa större bild

Kinder Joy Överraskningsägg

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1696,4285714286
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 30
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Det är inte utan anledning Kinderäggen har blivit en sådan succé: utöver det smarriga godiset får barnen även den ultimata överraskningen i varje ägg - en leksak! Som om detta inte vore nog så har Kinder Joy en krämig fyllning med chokladrån i. En oslagbar kombo helt enkelt.

Kinder Joy Överraskningsägg består av två krämiga fyllningar, en med chokladsmak och en med mjölksmak. Det finns även två chokladrån-bollar i krämen. Förutom godiset finns det en överraskning i form av en leksak i ägget. Rekommenderas för barn över 3 år pga. smådelar i ägget.

Säljs styckvis och väger 20 g.

Ingredienser: Socker, vegetabiliska fetter (palm, shea), skummjölkspulver (19,5%), vetemjöl, fettreducerad kakao (3,5%), vetegroddar, vetestärkelse, kakaomassa, kornmalteextrakt i pulver, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), solrosolja, mjölkproteiner, kakaosmör, aromer, bakpulver (ammoniumvätekarbonat, natriumvätekarbonat), salt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55190 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle