Kitty Party

Har du ett blivande födelsedagsbarn där hemma som älskar kissekatter? Då gissar vi att du är på jakt efter partyprylar med söta missar på. Och det är precis vad du kan lägga tassarna på här! Partykungen har plockat ihop en mjau-gisk kalaskollektion för alla kattälskande småttingar där ute. Låt oss presentera ubergulliga Kitty Party!

Kitty Party barnkalas är en supersöt kollektion som består av allt från papperstallrikar och servetter till kalaspåsar, bordslöpare och pappersmuggar med bedårande kattmotiv. Servetterna pryds av en maffig födelsedagstårta som toppas av en siffra (1-5), så att du kan matcha barnets ålder. Är födelsedagsbarnet äldre eller om du vill dekorera för någon annan högtid finns fina kaffeservetter utan siffror som passar i alla sammanhang.

Vi har även kombinerade bordsdekorationer och Kitty Party-påsar i skepnad av festklädda kissar. Välj mellan en stilig blå katt i cowboyhatt med ballonger eller en charmig rosa misse med guldkrona och glasögon som håller i stjärnor.

Hos Partykungen finns allt som behövs för att riva av ett fantastiskt Kitty Party barnkalas. Bjud på tårta på kattformade assietter, servera saft i muggar med missar på, dela ut kattprydda kalaspåsar till de små och pynta med kissemissar i varje vrå. Komplettera med en kattballong eller två och klicka hem ditt Kitty Party-kit till kalaspris direkt online!
Läs mer
4 träffar