Hem
Teman Varumärken Kommissarie Gadget

Kommissarie Gadget

"Go, go, Gadget..." Partykungen är hängivna fans av kommissarie Gadget. För er som har missat denna genialiska karaktär kan vi berätta att det handlar om en amerikansk poliskommissarie från staden Metro City. Kommissarie Gadget är inte en helt vanlig polis, utan i själva verket en cyborg. Detta betyder att han är hälften människa och hälften robot. Anledningen till att vi älskar denna kommissarie är helt enkelt alla hans robotfinesser som finns i honom.

Vi kan inte komma på någon annan polis som är lika skicklig som denna kommissarie och vi skulle göra vad som helst för att anställa honom som vakt här på Partykungen. Det minsta vi kan göra är att tillägna Gadget en alldeles egen kategori med en maskeraddräkt som vi som jobbar på Partykungen alltid tar på oss när vi menar allvar.

Beställ en riktigt schysst maskeraddräkt tillägnad världens bästa halvrobotkommissarie - den otrolige Gadget! Även om inte alla robotfinesser följer med i dräkten hoppas vi att du bekämpar ondskan så gott du kan ändå!
Läs mer
1 träffar