Till toppen
Visa större bild

Konfetti Hjärtan Pastell

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Romantisk konfetti som ser ut som hjärtan passar perfekt att dekorera med på ett bröllop eller på alla hjärtans dag. Strö konfettin över det dukade bordet så får du snabbt och enkelt en vacker bordsdekoration. Ett annat mysigt tips är att lägga lite konfetti i inbjudningskuverten. På så sätt får gästerna en skön feststämning innan festen ens har börjat.

Konfetti Hjärtan Pastell levereras i en liten ask med flerfärgad konfetti i ljusa färger. Konfettin är tillverkad i papper och den väger 23 gram.

Säljs styckvis med 23 g konfetti.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55147 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle