Till toppen
Visa större bild

Konfetti Metallic Guld

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Konfetti, konfetti, och ännu mer konfetti! Det är såhär en riktig fest bör se ut. Med konfetti kan du göra många saker, du kan exempelvis strö ut dem över bordet för att ge festmåltiden och dukningen en extra uppiffning, du kan kasta upp dem i luften för att sedan se dem vackert regna ner över alla dina gäster, eller så kan du bara sprida ut dem överallt där du behagar. Just denna konfetti kommer i en lyxig guldfärg som snabbt får festen att kännas exklusiv och pampig.

Konfetti Metallic Guld kommer i en stor påse som räcker hela natten och till hela utrymmet. Fyll er omgivning med guldregn och känn hur stämningen blir på topp.

Mängd: 1kg.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Petra för 1 år sedan
    Mycket bra... perfekt storlek på konfettin. Önskvärt om man kunde köpa en mindre förpackning, en alternativ storlek då jag nu har en hel del över.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41949 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle