Till toppen
Visa större bild

Konfetti Metallic Silver

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Konfetti är en festdekoration som det går att vara väldigt kreativ med, speciellt när det kommer i ett så stort paket som denna. Nyår, bröllop, födelsedagar, årsdagar - you name it. Silver passar in på de flesta tillställningar och livar garanterat upp stämningen med sin skinande yta.

Konfetti Metallic Silver glänser i sin silvriga färg och passar utmärkt att exempelvis strö över bordet för att höja dukningen, för att kasta och låta regna över alla dina gäster, eller sprida ut där du känner att de passar in. Varje liten konfetti är en fingeryta stor!

Mängd: 1 kg.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Josef för 1 år sedan
    SÅ BRA, 1 kg låter lite i text men så mycket man får ut från den påsen. Samt det var enkelt att städa upp från golvs med skyffel
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41976 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle