Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Konfettiballonger Röd

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 142
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Om du ska hålla i en tillställning är det viktigt att fundera på hur du ska dekorera festlokalen för att få den känslan du är ute efter. Ballongen är en klassisk dekoration som uppskattas av både barn och vuxna, vilket gör dekorationen till ett säkert kort oavsett gästernas ålder. De här konfettifyllda ballongerna gör sig lika bra på ett barnkalas som på en 50-årsfest där de ger skapar ett härligt intryck. Matcha gärna ballongerna med röda girlanger.

Konfettiballonger Röd är ett 6-pack med transparenta ballonger fyllda med röd konfetti. De kan användas tillsammans med annan röd dekoration för ett snyggt helhetsintryck.

6-pack
Material: Latex
Konfettifyllda ballonger
Bör ej fyllas med Hi-Float då konfettin klumpar sig
Storlek: ca 30 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46077 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle