Till toppen
Startsida > Festartiklar > Kort > Gratulationskort > Kort med Överraskningsfjäder
Visa större bild

Kort med Överraskningsfjäder

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att fylla år är ofta superkul, dels för att nära och kära kommer och hälsar på, men också för att man får gratis grejer! Ta det där med presenter till en helt ny nivå till nästa födelsedagsfirande du är inbjuden till. Detta kort passar utmärkt då det är en överraskning i kortet som kommer göra födelsedagsbarnet både förvånad och skrattfärdig. 

Kort med Överraskningsfjäder är ett gratulationskort med motiv av en lycklig bagare ihållande en stor tårta, och på insidan får tårtbagaren massa pussar av födelsedagsbarnet. Inte nog med de roliga motiven, när kortet öppnas hoppar det ut en fjäder med ett hjärta på tillsammans med ett BOING-ljud. Det är både superkul, och välgjort. 

Kortet säljs styckvis!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43489 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle