Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Herrdräkter > Långärmad Body för Män Blå
Visa större bild

Långärmad Body för Män Blå

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Behöver du ett underställ.. eller vill du bara vara någonting helt annat på maskeradfesten? En body är svaret! Japp, bodys finns även för killar, och de är huuuur sköna som helst. Är du dock rädd för att vissa "nedre regioner" ska framhävas? Det löser du lätt med ett par extra kallingar!

Långärmad Body för Män Blå är en heltäckande body i en klarblå färg. Den kommer i en herrstorlek och är tillverkad i en typ av polyester. Bodyn går bra att tvätta i maskin utan att den tappar formen eller liknande.

Material: Polyester
Storlek: One Size (Medium/Large)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49050 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle