Till toppen
Visa större bild

Läsglasögon för Lata

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Använd dessa glasögon för att läsa liggande - utan att behöva luta huvudet. Den lata persons ultimata tillbehör! Läs i sängen liggande platt: glasögonen består av speciellt speglade linser som
projicerar texten från boken direkt i ditt synfält, även om du ligger vänd mot taket! Obs! Dessa glasögon ska endast användas för korta perioder av läsning. Var noga med att ta bort glasögonen innan
du somnar.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ludvig för 2 år sedan
    De var extremt dåliga, kvalitén på synen försämras av glasögonen (ser ut som att det man tittar på är längre bort). Har du liten text i boken blir den alltså mindre av glasögonen och därför måste du ha extremt bra syn eller större text än vanligt i en bok för att kunna dra nytta av dessa. Förstår inte hur de kan säljas utan att ha testats heller, tar ju cirka 10 sekunder att testa dem och ytterligare 1 minut att ändra produktbeskrivningen.
    10 av 10 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen18773 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle