Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Ljus i Burk Färgskiftande

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 3920
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
49 kr 99 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Hösten har anlänt och du kan inte hjälpa att du sörjer den svunna sommaren. Men den kyligare årstiden kan faktiskt vara riktigt mysig bara du lägger manken till och införskaffar de rätta tillbehören. Här har vi till exempel en stilren, mycket snygg ljuslykta som ser ut som en vit- och silverfärgad burk. Lyktan har ett handtag som gör att du lätt kan hänga upp den efter tycke. Det bästa av allt är att den skiftar färg! Perfekt att tända under svårväckta, mörka morgnar eller till fredagsmyset! 

Ljus i Burk Färgskiftande är en stilren ljuslykta i form av en burk tillverkad av vit plast, som har ett silverfärgat lock med handtag. Inuti burken sitter en LED-lampa som skiftar mellan 3st olika färger, bland annat rosa. Drivs av 3st AAA-batterier (medföljer ej).

Mått: 18,5x10,5 cm (HxB).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Helene för 2 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28969 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle