Meny

> Teman > Färger > Ljusrosa

Ljusrosa

Överraska din partner med en ljusrosa Mankini i sann Borat-stil. Partykungen tror att den kan få vem som helst att falla pladask och därför är den ett givet val i vårt sortiment av ljusrosa produkter. Här finns mycket annat gulligt och spännande, som till exempel bordsdukar, pom pom-bollar och maskeraddräkter – allt i snyggaste ljusrosa!

Färgen är oerhört sexig och i vårt utbud har vi naturligtvis en och annan ljusrosa sexleksak som förgyller tillvaron. Leggings, peruker och strumpbyxor är andra produkter som passar perfekt till en ljusrosa outfit. Till vardags eller till festen – de är lika uppskattade oavsett tillfälle.

När det kommer till kalasdekorationer är Partykungen bland de främsta på marknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av bordsattiraljer och ballonger som gör festen till en ljusrosa succé. Man brukar beskriva en skön tillvaro som att sväva på rosa moln och det är precis den känslan vi vill förmedla. Välkommen att klicka dig runt bland hundratals roliga och snygga kläder, leksaker, maskeraddräkter och tillbehör i ljusrosa.
Läs mer