Till toppen
Visa större bild

Ljusslinga Snäckskal

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När man inte fått nog av sommaren och allt vad den innebär så gäller det att försöka behålla och förlänga sommarfeelingen. Det gör du på ett enkelt sätt genom att inte plocka fram vinterstövlarna och den varma jackan ännu. Passa istället på att bjuda över grannarna på ett riktigt grillparty och piffa upp ditt hem med allt från blommor och en färgglad dukning till somriga drinkar och ljusslingor med snäckor.  

Ljusslinga Snäckskal är en batteridriven och dekorativ ljusslinga som är dekorerad med olika 9 stycken olika snäckor i plastmaterial. Den är perfekt att ha framme när du vill skapa en mysig stämning till hemmakvällen men också när du vill smycka hemmet med något festligt! Ljusslingan har LED lampor med ett varmvitt sken och den mäter ca 110 cm. 

Drivs av 2 x CR2032-batterier (ingår).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Frida för 2 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47797 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle