Visa hela beskrivningen

Lohilo

Läskande drycker med koffein kan hålla dig pigg och vaken under hela festen! Hos Partykungen hittar du smaskiga drycker från Lohilo – med både klassiska smaker och nya sensationer. Köp in ett helt gäng med dessa goda läskedrycker och lägg dem på kylning inför helgen. När det vankas kalas är Lohilos koffeindrycker perfekt som alternativ för den som inte intar alkoholhaltiga drycker.

I vårt utbud hittar du den jordgubbsdoftande favoriten Strawberry Blonde och den exotiska surfdrömmen Bali Beach med en spännande smak av drakfrukt och ananas. I övrigt erbjuder vi Lohilos Peach Lemon, det vill säga med smaker av persika och citron, Pretty Passion, Honey Melon, Passion Mango och givetvis en till variant med smak av favoritgubbarna, jordgubbarna, tillsammans med lime.

Beställ dessa uppfriskande och framför allt uppiggande koffeindrycker från Lohilo hos Partykungen. Exotiska smaker blandas med klassiska bär och frukter och gör dessa drycker till en riktig höjdare på alla sorters fester och kalas där man vill hålla ögonen öppna ända in på småtimmarna.

Filter

Visar 3 produkter
castle