Hem
Teman Varumärken Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Vi tror inte att det finns någon som inte känner igen Vings populära maskotar: giraffen Lollo och björnen Bernie. De har funnits med i flera decennier och har förgyllt många barnfamiljers semesterresor. På olika hotell runt om i världen dyker de upp och hälsar på alla små gäster. Ibland möter du de kramgoa maskotarna runt poolen, ibland kommer de in i restaurangerna och har du riktig tur kanske du blir inbjuden till ett minidisco med Lollo och Bernie. Men det som är riktigt bra med Lollo och Bernie är att de inte bara bor på olika hotell, nu vill de faktiskt flytta hem till dig också. Här på Partykungen kan du nämligen beställa supersöta Lollo- och Bernie-produkter.

Här hittar du till exempel en söt nalle som ser ut precis som den snälle och kloke björnen Bernie. Nallen är brun och klädd i en orangefärgad och blå tröja och ett par blåa snickarbyxor som det står Bernie på. På huvudet har nallen en liten keps. Självklart finns det också en nalle som föreställer den nyfikna giraffen Lollo. Hon har på sig en klänning i orange och blått som det står Lollo på. Lollo- och Bernie-nallarna är mjuka och sköna gosedjur. De flyttar gärna hem till ett barn som behöver en mysig kompis och så följer de ju så klart gärna med när det är dags att åka på semester också. Här finns också en färgglad handduk med Lollo- och Bernie-tryck. Perfekt att använda hemma, ta med till stranden eller badhuset eller varför inte ge bort i present till en kompis som fyller år?

Men vilka är egentligen Lollo och Bernie? Ja, Lollo är en nyfiken giraff som älskar allt som har med musik och dans att göra. Andra saker som hon verkligen gillar är att klä ut sig och vara med på skattjakter. Är man nyfiken så är man och då gillar man att utforska och leta efter skatter, så är det bara! Lollo föddes i Afrika och kom till ett hotell med en båt. Om du ska bjuda henne på mat så gillar hon faktiskt vegetarisk mat allra bäst och så älskar hon all frukt. Och hur är det med Bernie då? Jo, Bernie älskar all mat och när han blir stor vill han gärna bli kock och jobba på restaurang. Han kan också tänka sig att bli lärare och det kanske inte är så konstigt för Bernie gillar att lära sig och prova nya saker. Bernie kommer någonstans från norra Europa. En del säger att han kommer från en plats som ligger nära polcirkeln. Han är full med energi men han kan vara lite klumpig ibland och så gillar han inte mörker. Låt honom gärna sova i din säng så blir han så nöjd och glad.

Välkommen nu att kolla på alla Partykungens Lollo- och Bernie-produkter och beställ smidigt och enkelt online!
Läs mer
1 träffar