Till toppen
Visa större bild

Luftmadrass Darth Vader

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vad gjorde Darth Vader mellan striderna? Tror du att han satt där i sitt lilla rum och rullade tummarna? Troligtvis inte. Han badade! Han reste runt till diverse spännande planeter och tog sig ett hopp här, och ett hopp där. Lägg märke till detta när du ser Star Wars-filmerna. INGENTING tyder på att han luktar illa, vilket innebär att han då och då badade. Så det så!

Luftmadrass Darth Vader är en uppblåsbar badmadrass som du bekvämt guppar runt på i poolen eller på öppet hav. Madrassen har ett mörkt motiv av Darth Vader med sitt lasersvärd. Fyll madrassen med luft och njut av den lugna tillvaron mellan dina vardagliga strider.

Mått: 190 x 90 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30588 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle