Till toppen
Visa större bild

Luftpump Dubbelverkande

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det var en gång ett gäng uppblåsbara badleksaker som stängdes in i ett förråd och glömdes bort för att ingen orkade blåsa upp dem varje gång de skulle användas. Uppblåsbara badleksakers räddning är här! Den här luftpumpen är effektiv och underlättar för dig när du ska fylla luft i exempelvis badbollar etc.

Luftpump Dubbelverkande är en effektiv och lättanvänd luftpump för hemmet. Den fungerar lika bra till badleksaker som till luftmadrasser eller till och med ballonger. Den dubbelverkande effekten gör att luften pumpas ut även när du drar i pumpen. Luftpumpen inkluderar en pump i svart hård plast, en slang samt en variation av munstycken som gör att du enkelt anpassar den till objektet. Luftpump Dubbelverkande är perfekt för dig som tycker om att campa eller har gott om badleksaker.

Mått: 36 cm (H).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sabrina för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Daemon Mattias Lord för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27525 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle