Till toppen

Magazine

Här hittar du tips, tricks, guider och annat kul för dig som gillar fest! Fakta och inspiration inför högtider som julafton, midsommar, påsk, halloween, pride, studenten, nationaldagen, kräftskiva och mycket mer.
Så ska en hemmabar se ut
3 veckor sedan
För meckigt att ta sig in till krogen? – Bygg en hemmabar i stället! Då slipper du dyra taxisträckor, pandeminojja och överpriser. Fördelen med att ha sin alldeles egen bar där hemma är att man alltid vet vad man får och man har alltid VIP-kort. Lär du dig blanda drinkar som en bartender på södermalm kommer även stilpoängen att ramla in och dina gäster kommer stå där med stora lyckliga ögon.
15 saker att göra i sommar
3 veckor sedan
Nåja. Vad är en karantän på semestern… Den kan ju va fruktansvärt långtråkig och… dötrist och tråkig och… alldeles… alldeles underbar!
2020 – The year of the trädgårdsfest
3 veckor sedan
Visst är det lite speciellt i år med ni vet vad, men det finns många anledningar till att ha kalaset utomhus. Till exempel så kan det ju faktiskt vara rätt skönt att slippa städa hela huset (både före och efter) varje gång någon fyller år.
Nationaldagen – Ska man fira då?
1 månad sedan
Rent historiskt så firar man nationaldagen till minne av bland annat Gustav Vasas kröning och regeringsformen 1809. Det är ju såklart viktiga händelser i vår historia men let’s face it, det är inget man tänker överdrivet mycket på. Men det är ju ingenting som hindrar dig från att ställa till med en rejäl fest.
7 snabba midsommartips
1 månad sedan
Alltså finns det nåt bättre än midsommar egentligen? Okej, är man barn så kanske julafton är number one, det är förståligt. Men för många är nog midsommarafton den bästa dagen på året. Man samlas, äter god mat, umgås, leker och festar lite grann. Inte övertygad? Då kommer här några tips på vad man inte bör missa om man vill ha en riktigt episk midsommar.
Midsommar + lek = Sant
1 månad sedan
Vad är en midsommar utan sill, nån som sjunger falskt i en dålig ljudanläggning och utomhuslekar? Nej precis, det är ingen midsommar alls. Därför tänkte vi tipsa dig om vilka som är våra favoritlekar denna sommarens högtid.
Morsdag FAQ – Vi förtydligar ett och annat
2 månader sedan
Eftersom många har frågor angående morsdag har vi samlat de mest frekventa frågorna här nedan och svarat så gott vi kunnat.
10 tips som gör studenten till den bästa dagen ever
2 månader sedan
Okej, vi nämner det inte vid namn, vi vet alla vad som har hänt och att studentfirandet det här året blir lite annorlunda. Men som en klok människa en gång sa: ”Det blir vad man gör det till!”
April,april – så prankar du som ett proffs
3 månader sedan
Du har väl inte glömt att första april snart knackar på dörren? Det är alltså återigen dags för lite härlig underhållning. Ja, på någon annans bekostnad givetvis. Kanske har du någon att hämnas på sedan i fjol? Hur som helst, här kommer några professionella tips.
10 saker att lägga i påskägget i stället för godis
3 månader sedan
Men lägg ägg! Ja, det är klart man ska äta godis på påsk, det har inte slagit slint helt och hållet för partykungen, men det kan ju vara kul att ge bort något annat också. För hur många ägg med godis behöver man liksom? Här kommer några förslag på vad du kan lägga i dina påskägg i stället för godis.
castle