10 prylar för dig som älskar öl!

Öl har vi människor hinkat i oss i uppskattningsvis 7000 år, så om gammal är bäst vinner den gyllene maltdrycken med hästlängder. Ingenting går upp emot en iskall öl, det spelar ingen roll om det är högsommar, blötsnö eller pingstafton - en riktigt bra lager funkar i alla lägen. Om du älskar öl lika mycket som partykungen måste du kolla in vårt feta ölprylssortiment nedan. Klockrena måsten i hemmet och perfekta presenter till polarna!


MARSHALL FRIDGE 4.4

MARSHALL FRIDGE 4.4

Öl är ju gott, men har du provat KALL öl? Det är helt otroligt vad rätt temperatur kan göra med en redan bra dryck, och om du vill piska kompiskretsen med coolast kyl har du precis hittat rätt. Marshalls ikoniska förstärkare har här omvandlas till både kyl OCH frys - du kan alltså kyla dina bärs till perfekt temperatur och hålla dina glassbåtar osmälta. Den här pjäsen passar lika bra i replokalen som i vardagsrummet och kommer garanterat generera både en och två avundsjuka blickar från besökare.

ÖLTRÖJA

ÖLTRÖJA

Du gillar öl, det vet vi. Men gillar du öl så pass mycket att du vill VARA en öl? Vi kan inte tänka oss att svaret är något annat än ett rungande ja. Med den här mysiga öltröjan håller du dig varm och mysig samtidigt som du retsamt frestar din omgivning som inte kommer kunna släppa tanken på en guldfärgad lager. Tröjan är inte bara bubblig, den kommer komplett med skumkrona och allt! Det är mer än vad du kan säga om dina övriga kläder.

ÖLGLAS KYLSKÅPSMAGNET

ÖLGLAS KAPSYLÖPPNARE KYLSKÅPSMAGNET

Att vi lever i en kultur där roliga magneter på kylskåpsdörren skulle anses vara plottrigt vägrar vi acceptera. Kylskåpsmagneter är bland det festligaste som finns och att avstå från dessa är ingenting annat än rent vansinne. Givetvis har vi magneter med öl-tema och om du även uppskattar funktionalitet kan vi glädja dig med att den här lilla magnetiska ölsejdeln även besitter en händig kapsylöppnare. Nytta OCH nöje? Stoppa oss!

ÖLTAVLA MED ÖPPNARE

ÖLTAVLA MED ÖPPNARE

Fram med skruvdragaren och smäll upp den här tokläckra ölträtavlan på närmsta vägg. I den funktionella lådan placerar du din bästa öl som du håller ett vakande öga på under veckan. Sen kommer helgen och du går rakryggad och stolt fram till tavlan, greppar flaskan och smäller av kapsylen med hjälp av den inbyggda öppnaren. ”Den bästa ölen är en öppnad öl” som vi alltid brukar säga.

ISHINK MED KAPSYLÖPPNARE

ISHINK MED KAPSYLÖPPNARE

Att sitta i trädgården och avnjuta en kall öl är allt annat än fel. Förutom att det blir ett jädra rännande mellan solstol och kylskåp. Nu slutar du upp med joggandet och införskaffar en ishink istället. Fyll den med fryst vatten och dina favoritflaskor och placera hinken lägligt i skuggan under stolen. Vi vill inte att du överanstränger dig på semestern.

SUITMEISTER BEER YELLOW KOSTYM SUITMEISTER BEER YELLOW KOSTYM öppnare

SUITMEISTER ÖLKOSTYM

En varm och mysig öltröja passar sig tyvärr inte alltid. Ibland vill omgivningen (jobbigt nog) att du klär upp dig. Rätt som det är blir du inbjuden till avlägsna kusinens fjärde bröllop, eller farsgubbens 60-årsdag, och då förväntas det dessvärre att du ska bära både slips och kavaj. Varför inte göra det bästa av situationen och anlända i Suitmeisters otroligt smäckra ölkostym? Det är uppklätt, och samtidigt otroligt avslappnat. När någon på efterfesten skriker efter öppnare är det din tur att skina, och stolt visar du upp din kapsylöppnare som är fastsydd i slipsen. Kan du tänka dig omgivningens häpna miner?

I LOVE BEER MASKERADDRÄKT

I LOVE BEER MASKERADDRÄKT

En vanlig missuppfattning är att halloweenfestens outfit både måste vara kuslig och skrämmande. Detta stämmer inte. Man får klä ut sig till precis vad som helst. Kanske till något du älskar mest av allt i hela världen? Kanske är det du älskar mest av allt i hela världen en iskall ölflaska komplett med etikett och kapsyl? Vi uppmanar alla att gå sin egen väg - och om du vill vara en öl så ska du självklart få vara en öl. Vi skulle kunna gå så långt att säga att det är din förbannade rätt! Vi tror på dig!

ring med kapsylöppnare KAPSYLÖPPNARRING

RING MED KAPSYLÖPPNARE

Om du ännu inte bemästrat den ädla konsten att öppna din öl med hjälp av locket från en dosa Göteborgs Rapé kan vi glädja dig med att vi har ringar på lagret som är lika mycket ring som kapsylöppnare. Många kallar den här ringen för en trofast vän som kravlöst följer med genom livet och både förgyller och förenklar vardagen, och med tårar i ögonen kan vi inte annat än att hålla med.

MAGNETISKT KAPSYLDART SPEL

MAGNETISKT KAPSYL DARTSPEL

Nu har du och bästa kompisen Hasse halsat pilsner exakt hela kvällen och det är med svajiga ben ni konstaterar att det är dags för en helfestlig aktivitet. Vilken tur att du precis införskaffat den här magnetiska darttavlan! Med full kraft till tonerna av pubertala bröl slungar ni kapsylerna över vardagsrummet i hopp om att träffa tavlan! Det gör ni givetvis inte, men tanken är god och ni har kul när ni försöker - och det är det viktigaste.

ÖLBÄLTE MED KAPSYLÖPPNARE

ÖLBÄLTE MED KAPSYLÖPPNARE

Hold my beer. Eller inte! Med det här fashionabla bältet håller du enkelt dina 6 ölflaskor på tryggt avstånd - alldeles själv! En snygg accessoar eller smidigt redskap? Meningarna går isär men vi vill påstå att det här ölbältet både är vackert och behändigt, och vem gillar inte sånt?