10 prylar som gör dig populärast på stranden i sommar

10 prylar som gör dig populärast på stranden i sommar

När det kommer till stränder är vi av uppfattningen att djungelns lag gäller. Den som har med sig häftigast prylar blir genast krönt till strandens höghet och förtjänar att lägga sin handduk på absolut bästa stället. Vi har listat 10 prylar som gör dig populärast på stranden i sommar!


BADRING ANANAS

ANANAS BADRING

Om alternativet ”flyta på ananas” finns så ser vi ingen anledning varför du INTE skulle flyta på en ananas. Ananasbadringen är gul, helt otaggig och har ett hål i mitten där du smidigt placerar baken. Vi kan bara föreställa oss hur övriga strandgäster kommer snegla avundsjukt från sina sandiga badhanddukar, och det kan dom gott ha!

FLYTANDE DRICKAHÅLLARE FRUKT

FRUKTIGA FLYTANDE DRICKAHÅLLARE

Om det ändå fanns ett sätt att få med sig sina kylda drycker ut på böljan blå utan att få en oönskad blandning av saltvatten och gäddkiss i koppen. Klart det gör! Med våra flytande drickahållare har du din plastmugg på ett säkert avstånd över vattenytan medan du dyker och står på händer. Framtiden är verkligen här nu.

20-TALS STRAND HUNK MASKERADDRÄKT

20-TALS STRANDHUNK MASKERADDRÄKT

Badmodet var definitivt bättre förr, och då pratar vi inte om 2000-talets Billabongshorts som sträckte sig ner till anklarna. Nej, vi pratar naturligtvis om det granna 20-talet, då männen bar blå- och vitrandiga badplagg på stranden. Dags att återuppliva en gammal klassiker? Glöm då för fasiken inte stråhatten, min gode herre!

BACKDROP STRAND

BACKDROP STRAND

Ja, vissa dagar finns det helt enkelt inte tid att ta sig stranden. Vad gör du då? Ger upp? Nej, ryck upp dig och ta stranden hem till dig istället. Med vår strand backdrop på 120 x 914 cm kan du täcka hela vardagsrumsväggen utan problem, eller kanske spänna upp stranden på en lina trädgården? Det är, som vi brukar säga, vad man gör det till!

UPPBLÅSBAR DRYCKESKYL ANANAS

UPPBLÅSBAR ANANAS DRYCKESKYL

Strandkungar har en sak gemensamt: dom vägrar dricka solvarm läsk en het sommardag. Och förberedda är dom, kungarna. Med sig har dom kylväskor, is och portabla kylskåp. Allt för att hålla sig nedkylda där de sitter i sanden och svettas. Något som har blivit populärt på senare tid är den uppblåsbara dryckeskyl som ser ut som en ananas. Den fylls enkelt med kallt vatten och is, sen proppar du ner dina flaskor och burkar. Vi bugar för kungen!

BADMADRASS VARMKORV

BADMADRASS VARMKORV

Det är en flytande varmkorv med bröd, vad mer behöver vi säga för att övertyga dig om att det är världens bästa badmadrass?

SPEED BADMINTON

SPEED BADMINTON

För att bli sådär oförskämt populär på badstranden kan du alltid anordna en rafflande badmintonturnering. Du står för racket och fjäderboll, vi ser till att leverera allt i en smidig väska du enkelt hänger på axeln. Sa vi förresten att det dessa racketar kan skjuta iväg bollen med en hastighet upp till hela 150 km/h? Det är alltså inte bara roligt, det är livsfarligt också!

HANDDUK MODERKORT

HANDDUK MODERKORT

Du frågar dig själv varför? Vi ställer motfrågan ”varför inte?”. Du har ju alltid varit fascinerad av teknikens under, varför inte visa det med en badhandduk som ser ut som ett moderkort? Soliga hälsningar från moderkortet!

FLÄKT MED SPRAYFLASKA

SPRAYFLASKA MED FLÄKT

Grattis alla badkrukor, nu kan ni äntligen svalka er utan att närma er vattenbrynet. Den här fläkten som är utrustad med sprayflaska ser till att du både får vatten och vind på dig där du ligger i solstolen. Hur smidigt är inte det då? Jättesmidigt kan vi tala om!

GIGANTISK BADBOLL

GIGANTISK BADBOLL

Ja, vi tänker inte göra en lista med spektakulära strandprylar utan att inkludera världens största badboll. Är den smidig? Absolut inte. Men den är overkligt stor och kommer generera många nyfikna blickar från Finland när du badar i Östersjön.

Relaterade artiklar

Visa fler
castle