Roliga Fars dag-presenter

10 roliga Fars dag-presenter

Fars dag närmar sig med stormsteg, men vad ska din pappa egentligen få i present på hans speciella dag? Vi tycker att du bör spara tankekrutet till julklappen, så hjälper vi dig på traven med gåvan till farsgubben! Det finns en present för varje far, så det finns egentligen bara en fråga för dig att besvara: vad för sorts pappa har du?
Man flu kit

Den dramatiska pappan


Män har på senare år fått rykte om sig: de klarar inte av ens den minsta av förkylningar utan att förvandlas till riktiga drama kings. Om din pappa är ett praktexempel på ett offer av den mytomspunna sjukdomen man flu så är det perfekt att ge honom detta överlevnadskit, så det finns hopp om att han överlever den hemska förkylningen. Det är även en skön present för dig själv, som nu kan ta en liten paus från att ta hand om honom!

Uppblåsbar gåstol

Den gamla pappan


Börjar din far närma sig ålderns höst? Visa honom då att du alltid finns där för att bistå med det stöd han behöver. Eller kanske är det endast hån och skämt du bistår med? I vilket fall så blir den här gåstolen en riktigt rolig present till pappan som kan ta ett och annat skämt om sin klättrande ålder.

Chili Klaus advnetskalender

Den starka pappan


Din pappa må vara starkare än alla andras pappor, men inget är starkare än denna julkalender från Chili Klaus. Med chilisnacks i alla former och styrkor finns det en obehaglig överraskning bakom varenda lucka, så din far kan sätta sin kropps tolerans på prov varenda dag i december. En utmärkt gåva till pappan som gillar stark mat, att utmana sig själv, eller till fadern som hatar båda ovanstående ting och du vill ge en riktigt ruggig present. Kom bara ihåg att även köpa till vitt bröd och yoghurt så han kan lindra smärtan efter snacksen!

Discokulor till skägg

Den festglada pappan


Har du en riktig partypappa? Med discokulor och färgglad ljusslinga i kägget kan din pappa officiellt utnämnas till den festligaste fadern av dem alla! Perfekt för pappan som alltid bjuder på snygga dance moves på partaj, inte är rädd för att spendera fredagskvällen på den lokala puben och som trivs väldigt bra med att vara festens mittpunkt.

Dill-mugg

Den roliga pappan


Eller ja, rolig och rolig. Han själv tycker i alla fall att han är det! Med den här muggen kan han få in dagens första pappaskämt redan vid morgonkaffet, vilket är en dröm för alla roliga pappor (och en mardröm för varje stackare som måste lyssna på de dåliga skämten). Känner du dig riktigt generös kan du även ge honom ett framtvingat skratt åt hans pappaskämt under hela fars dag!

Fiskalsonger

Den gasiga pappan


Nu kan fismaskinen under namnet “farsan” äntligen släppa på trycket utan besvär. Aldrig mer behöver han oroa sig för fartränder eller att det ska bli permanenta stank-skador av all instängd gas. Det är få presenter som är så fina som att låta någon vara sig själv, och med dessa kallingar visar du din pappa att du accepterar honom precis som han är - pruttar och allt!

Öl-portfölj

Den professionella pappan


Är din far en riktig karriärskarl, och du vill ge honom lite avslappnad fritid i present? Den här portföljen ser vid första blick väldigt professionell ut, men ytan bedrar. Inuti gömmer sig nämligen farsgubbens favoritdricka! Fyll den med öl för att ge honom en rejält trevlig present av det proffsigaste slaget.

T-shirt tryck

Den smarta pappan


Ge din pappa denna tröja och se hur lång tid det tar för honom att förstå skämtet, om han kommer haja det alls? Aja, vi kan inte alla vara mattegenier! Som tur är finns det många andra fina kvalitéer man kan ha, exempelvis att se riktigt snygg ut i svarta t-shirts med skämt på.

Bucketlist öl

Den nyfikna pappan


För fadern som har en hunger för att pröva nya saker, och framförallt ölsmaker, så är denna bucketlist helt perfekt. Innan varje tripp till systemet eller baren kan han skrapa en ny ruta för att få en ny öl att smaka. Ett enkelt sätt att få in lite omväxling och spänning i vardagen, och dessutom blir resultatet alltid en kall en! Trevligare än så är det svårt att få.

Brygg din egen öl

Den skapande pappan


Står din far gärna i snickarboden och bygger snitsiga möbler, eller kanske håller till i köket och lagar spännande maträtter? Här är kitet för mannen som har en förkärlek till pyssel och skapande! Låt din pappas nya projekt vara att skapa sin egen öl, och om han är generös nog blir det en present ni andra vuxna familjemedlemmar kan ta del av också. Skål!

Kände du igen din pappa extra mycket i någon av de här filurerna? Det är bara att välja den mest passande presenten, planera ett mysig firande och låta honom känna av all kärlek du har för honom. Trots att det är mycket som kan skilja sig åt mellan dessa olika sorters pappor så finns det en sak som de alla har gemensamt: de förtjänar ett rejält firande på fars dag!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle