Till toppen
div>
10 saker att lägga i påskägget i stället för godis

10 tips som gör studenten till den bästa dagen ever

Okej, vi nämner det inte vid namn, vi vet alla vad som har hänt och att studentfirandet det här året blir lite annorlunda. Men som en klok människa en gång sa: ”Det blir vad man gör det till!”


Det blir kanske ingen utspark och inget studentflak, men so what? Det handlar om att göra det bästa av situationen och lägga krutet där det gör mest nytta. Det är dags att vara lite kreativ och framförallt ha rätt inställning om att det kommer bli bra. För let’s face it, om du inte intalar dig själv att det kommer bli kul så spelar det ingen roll om så Billie Eilish skulle dyka upp i din trädgård tillsammans med Magnus Uggla och sjunga duetter samtidigt som Kalle Moreus jonglerar med jordgubbar.

Nu går vi ALL IN på studentmottagningen i stället! Här kommer en lista med grejer som hjälper till att rama in och nå upp till den där maxade nivån som man vill åt!

Studentskylten

Oavsett om det blir utspark eller ej så kan man inte strunta i att skaffa en studentskylt. Du väljer själv motiv. Gulligt eller pinsamt? Vad blir mest uppskattat…

Presenter

Ja, tro inte att du kommer undan att köpa presenter till studentfiraren bara för det är nån meningslös pandemi som härjar. Nej, det är klart som korvspa’t att hen ska ha något runt halsen och så vidare. ”Ingen student utan present!” Som man brukar säga.

Dekorationer

Det kan låta konstigt för en del, men faktum är ett själva inramningen gör mer än man tror. Det är detaljerna som avgör hur gästerna upplever ett event. Så tänk att dekorationer är lite av en superkraft som du har tillgång till. Varför inte skapa ett personligt budskap med en egen designad girlang?

Duka upp till fest

På tal om dekorationer, dukningen är ju ”essential” när det gäller att skapa en härlig feststämning. Se till att ha lite sköna glas, muggar, servetter, dukar och tallrikar som livar upp.

Aktiviteter

Det kanske blir ett långt, härligt och utdraget firande på hemmaplan den här gången och då kan det var bra med lite roliga aktiviteter. Nåt som är både gott och roligt är ju t.ex.Procecco Pong men det finns oändligt med alternativ. OBS för att minimera bakterierisken kan man fylla glasen med vatten och dricka procecco på sidan. Det blir typ lika roligt.

Är det här det är party?

Nej, det ska ingen behöva fråga. Det ska man både se och höra på långt håll. Roliga saker som förhöjer festen är aldrig fel och ställ fram lite sopbubblor vetja! Det går hem hos både vuxna och barn.

Rätt outfit

Under vissa delar av dagen brukar studentfirandet numera kunna bli lite mer crazy. Då är det bra med en riktig outfit
som både är snygg, flippad och bekväm.

Rök, ljus och bubblor

När man vill festa rejält behöver man nästan alltid lite hjälp av en maskin eller två. Bra ljud är ju självklart men en rökmaskin eller en såpbubbelmaskin sätter verkligen fart på en fest, liksom en skaplig discobelysning.

Vätskeersättning

För att inte festen ska ta slut för fort, se till att peta i studentfirarna lite extra mineraler. Better safe than sorry.

Regnponcho

Ja, vi bor ju trots allt i en del av världen där vädret den här årstiden kan vara lite lynnigt. För att vara på den säkra sidan kan det vara bra att bunkra upp med lite regnskydd.

Grattis på studenten och lycka till i livet! 🎓

Relaterade artiklar

Visa fler
castle