15 saker att göra i sommar

15 saker att göra i sommar

Nåja. Vad är en karantän på semestern… Den kan ju va fruktansvärt långtråkig och… dötrist och tråkig och… alldeles… alldeles underbar!


Bara för att du ska stanna hemma i sommar så är det inget som säger att det kommer att bli tråkigt för det. Du kan till och med bli bättre än väntat. Vi tar ett exempel så du förstår. Vem gör godast drinkar? Du eller den där bartendern utan utbildning som står och blandar halvfabrikat med billig vodka i en all-inclusivebar? Just det! Och det är bara ett exempel. Vi följer upp med sköna tips som gör din hemester lite bättre.

Skaffa ett eget vattenland

Du behöver inte heta Bert Karlsson för att ha ett "eget vattenland" längre. Det finns en risk för att grannungarna kommer stå och tråna avundsjukt utanför din trädgård, men det går ju alltid att ta en entréavgift så har du garanterat finansierat din vattenpark redan första veckan.

Starta ett vattenkrig

Vi spinner vidare på vattenlektemat. För vad är roligare än ett äkta vattenkrig när solen står som högst?!?! Dra fram vattenpistolerna och fyll mängder med vattenballonger. Sen är det bara att köra på. Vardagsmotion när den är som bäst

Åka flamingoflotte

Det där med segelbåtar och lyxyachter är såå passé. Det coolaste du kan göra i sommar är att glida runt i en uppblåsbar jätteflamingo på sjön. Smooth as a bird.

Campa i retrobuss

Oavsett om du ska tälta hemma på gården eller briljera på campingen med det coolaste tältet framöver så är det just det här tältet du ska ha. Det är helt fantastiskt bra och ser ut som en folkabuss.

Ge någon en könssjukdom

”Ingen sommar utan syfilis” som man brukar säga. Självklart har partykungen ett noga utvalt utbud av de populäraste könssjukdomarna. En trevlig present till någon du har någon slags relation med.

Äta popcorn

Det finns massor med bra filmer att hyra men det kan vara svårt att få till den där äkta biokänslan. Riktigt goda popcorn gör att du kommer en bra bit på vägen. Att ha en popcornmaskin hemma är ju guld att ha oavsett om du ska kolla på film eller inte.

Imponera med glass

Vad är en sommar utan glass? Ingen vidare sommar alls. Och när du ändå ska fixa glass, kan du väl lika gärna göra det med lite finess och stil. Om du inte testat glassrullar så har du missat något, I tell you!

Bygga en trädgårdsbar

Kanske ska semesterkassan gå till att bygga en egen bar i sommar? Fatta läckert att äntligen kunna extraknäcka som bartender. Med rätt tillbehör blir du en stjärna bakom disken.

Spela Kubb

Vem får en pinne på smalbenet? Vem förespråkar helt orimliga regler? Det är så mycket som är kul med kubb. Bra tidsfördriv eller aktivitet när du får oväntat besök.

Spela Sommarspelet

Ryan Adams sjunger: ”I’ve never been to Vegas but I’ve gambled all my life.” Och lite så kan man ju tänka I sommar också. Hade du tänkt spela något roligt spel på utlandsresan eller på den årliga campingsemestern tycker vi att du absolut likaväl kan spela det hemma. Testa Sommarspelet vetja eller något annat spel.

Gömma kalla skatter i marken

Har du ett utekök, en pool eller en skön trädgård som du gärna hänger i? Är du trött på att behöva gå in i huset för att hämta dricka i kylskåpet mitt i kubbturneringen? Då är Cool-Well kylbrunn frälsningen för dig!

Spela Beer Pong på badmadrass

Kanske har du blivit permitterad och har en begränsad budet igår. Du hade tänkt köpa både en ny luftmadrass och ett beer pongbord men tvingas nu välja. Eller…

Steka i en flytande lounge

Gillar du att hyra en såndär svindyr cabana på semestern och känna dig lite bättre än alla andra som tvingas ligga och sola med pöbeln? Eller har du kanske alltid drömt om att vara den där stekaren som har råd med en egen lounge vid vattnet? Nu behöver du inte drömma längre. Du behöver inte ens åka utomlands. Med uppblåsbar Tropical Breeze Flotte blir du garanterat sommarens stora vinnare på vattnet. Samla ihop gänget och stek.

Åka gummibåt

Ska du ge dig ut på äventyr och behöver du en gummibåt? Vi förstår dig till 100%. Då rekommenderar vi Explorer Pro. Det är ingen som kör ifrån dig med den här båten eller! Anmäl dig med överjävligt självförtroende till första bästa gummibåtsrace.

Fylla på med energi

För att du ska orka med att maxa sommaren gäller det att fylla på med energidryck ibland. Du kan ju inte gärna ligga och dega hela tiden. Eller jo, det kan du visst det, men du måste ju förr eller senare dricka något.

Ha en fin sommar!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle