10 saker att lägga i påskägget i stället för godis

2020 – the year of the trädgårdsfest

Visst är det lite speciellt i år på grund av ni vet vad, men det finns många anledningar till att ha ett kalas utomhus. Till exempel så kan det ju faktiskt vara rätt skönt att slippa städa hela huset (både före och efter) varje gång någon fyller år.


Förhoppningsvis får vi en solig sommar och då har man mer än gärna kalaset i trädgården eller varför inte i någon park, kanske med en bra lekplats för baren? Här kommer lite tips på vad man kan göra för att få trädgårdsfesten att bli så bra så maxad som möjligt.

Vattenpark

Om man inte känner för att ha kalaset på vattenlandet så får vattenlandet komma till kalaset! Med en vattenpark i trädgården är du hemma sen, bokstavligen. Glöm det där med att anordna fiskdamm och annat bestyr, se bara till att alla tar med badkläder, sen är det full rulle från ankomst till hemgång.

Uppblåsbar palmkyl

För att slippa springa fram och tillbaka och in och ut i huset så finns det bara en sak att göra. Fyll upp en uppblåsbar palmkyl med en massa härlig dryck som gästerna kan ta av under festens gång. Det blir även en härlig dekoration som höjer stämningen på kalaset en smula.

Uppblåsbar soffa

Har du dåligt med utemöbler eller vill du bara ha något härligt att chilla i på picknicken? Då är en uppblåsbar soffa helt perfekt. Funkar även som badmadrass för den som vill testa!

Dekorationer

Pimpa trädgården med lite hängande dekorationer varför inte de här papperslyktorna . Underskatta aldrig en bra inramning.

Festlig belysning

En ljusslinga med flerfärgade lampor skapar både rolig och mysig stämning på kalaset. Din trädgård förvandlas nästan till en sagovärld.

Musik

Med en portabel högtalare kan du pumpa partymusik vart än du har festen. Hur ska man kunna köra dansstopp utan musik liksom?

Gigantisk vattenspridare

Okej, nu är det så här, att enligt vissa så har man inte haft en riktig trädgårdsfest om man inte haft en gigantisk vattenspridare i trädgården. Helst en unicorn. Men man kan ju förstå dom också. Den är bra kul att leka med en solig sommardag och det är en megasnygg dekoration dessutom.

Såpbubblor

Det är märkligt med såpbubblor . Dom är så tidlösa och magiska. Alla älskar såpbubblor och finns det något gulligare än ett gäng lyckliga kids som springer runt i gräset och blåser bubblor?

Utomhuslek

Det är alltid bra att ha lite aktiviteter i backfickan om det skulle behövas. Ett parti bean bag toss går alltid hem, både hos barn och vuxna. Utomjordiskt bra gren till femkampen dessutom.

Mygglampa

Låt inte myggen förstöra stämningen när ni ska kalasa utomhus. Med en bra myglampa kan ni fokusera på att ha kul i stället för att jaga småkryp.

Ha så kul på trädgårdsfesten! 🏝

Relaterade artiklar

Visa fler
castle