Julklappstips

30 julklappar till den som har allt (vi garanterar att personen inte har det här)

Att hitta den perfekta julklappen är redan svårt nog i vanliga fall, men när det kommer till att ge gåvor till vännen som redan har allt är det närapå omöjligt. Det finns dock alltid någon obscen pryl de inte fått tag på än, och det är de prylarna som ger dig chansen att briljera på klapputbytet. Här har vi samlat 30 grejer som är lika oväntade som roliga, och vi kan garantera att inte ens den mest bortskämda du känner har allt det här i sin ägo:
Aromkaraff

Aromkaraff


Vi har alla hört ryktet om att vin är ännu godare om man luftar det, men det är få av oss som har tålamodet att vänta när vinkorken väl har dragits ur. Med den här karaffen är den väntan eliminerad, och vinet kan avnjutas i full prakt på direkten! När vinet hälls upp i karaffen så får det en tydligare arom, bättre smak och blir luftigare. Karaffen utför mirakel som nästan är på Jesus vatten-till-vin-nivå, och kommer definitivt uppskattas av julklappsmottagaren som inte vill vänta på att njuta av livet.

Follow Me Pod

Follow Me Pod


Är den du ska utbyta julklappar med aktiv på TikTok, använder alltid Facetime eller gör roliga vloggar? Då kommer hen definitivt ha användning för den här manicken. Den här podden används för att tracka ansikten i videor och har en 360 graders-funktion som gör att den utan problem kan filma en när man går runt. En utmärkt present som hen aldrig trodde hen behövde, men efter bara några användningar inte kommer kunna minnas hur hen klarade sig utan den!

Vädervarnare

Vädervarnare


Det här är en manick fylld med mystik och magi. Ingen vet hur det fungerar, men den kan förutspå väder flera dagar i förväg med sina kristaller. Är de synliga kan dimma förväntas, är det molnigt är åska på väg, och är glaset klart så kommer vädret bli likaså. Förutom att se in i framtiden så är den dessutom en snygg inredningsdetalj, och med två bra saker i ett så kommer den garanterat göra din vän nöjd!

Kylbrunn

Kylbrunn


Säkra redan nu att du och kompisen kan ha en sjujäklars festsommar nästa år. Med en kylbrunn nedgrävd i trädgården finns det alltid en kall en nära till hands, och ni behöver aldrig nöja er med halvljummen öl eller varm cider igen. En julklapp som är perfekt för din allra festligaste vän.

LED-paraply

LED-paraply


Ska du ha julklappsbyte med någon som är trött på vinterhalvårets mörka rusk? Tyvärr kan vi inte erbjuda bättre väder i julklapp, men något att lysa upp de tidiga kvällarna med har vi allt! Det här LED-paraplyet håller regnet borta samtidigt som den lyser upp tillvaron (bokstavligen). Dessutom gör det din vän synlig i vintermörkret, så hen kan känna sig extra säker på ett riktigt fashionabelt vis.

Ren bil dekorationskit

Dekorationskit till bilen


Det här dekorationskitet får bilen att se ut som att den hör hemma med Vixen och Blitzen framför tomtens släde. Perfekt för kompisen som redan har fyllt hemmet med juldekorationer från golv och till tak och inte får plats med en enda tomte eller halmbock till. När hen även får dekorera bilen kommer helt nya dekoreringsdörrar att öppnas, och hen får chansen att sprida julstämning längs vägarna i hela stan.

Safe Clock Väggklocka

Safe Clock Väggklocka


Om din vän redan har alla dyrgripar hen kan tänkas vilja ha så behöver hen någonstans att förvara alla sina värdesaker på. Den här klockan visar inte endast tiden, utan gömmer även ens allra käraste ägodelar. Ett riktigt lurigt säkerhetsskåp som tjuvar aldrig kommer kunna lista ut sanningen om!

Ölväst

Ölväst


Efter ett år som 2020 känns det som att vad som helst kan hända härnäst, så se till att din vän alltid är redo med en bira utifall några djupa klunkar behövs. Den här västen placerar kvällens bar på ens bringa, så det alltid finns en bärs inom räckhåll till den behövande!

Retro popcornmaskin

Retro popcornmaskin


Har din vän den mest avancerade tv:n, den största soffan och alla streamingstjänster? Då är det bara popcornmaskinen som saknas! Den här har en retro design som skapar en nostalgisk känsla av gamla biosalonger, och självklart skapar den även underbart goda popcorn. Vare sig man gör dem smöriga eller håller det simpelt och använder olja så kommer de bli härligt puffiga och maximera myskänslan vid varje filmkväll.

Munkställ

Munkställ


Vi kan garantera att även den mest bortskämda vännen inte har hunnit få tag på ett donutställ än! I ljust trä och enkel design gör den sig fin i hemmet, men den skiner som allra mest på eventen där fikabordet är något utöver det vanliga. En utmärkt klapp till kompisen som planerar partyn och tillställningar in i minsta detalj och älskar att leva det fina livet.

Champagnepistol

Champagnepistol


Ska julafton spenderas med en riktig lyxlirare som älskar att festa i överflöd? Kommer julbordet vara fullt av fina snittar och dyr champagne? Då är det bara en champagnepistol som behövs för att fullända firandet! Med bubbel sprutandes överallt så är festen ett faktum, och lyxliraren kan somna gott med vetskapen om att hen fick den mest praktfulla julen i mannatid.

Rullande väckarklocka

Rullande väckarklocka


Man kan köpa sig nästan allting i världen, men att vara morgonpigg är något som pengar inte kan skaffa en. Om din julklappsmottagare är en av de stackars typerna som aldrig kommer ur sängen i tid så kommer den här klappen vara den bästa gåvan hen har fått - eller kanske den allra värsta? Den här väckarklockan kommer nämligen rulla iväg så fort alarmet går igång, och den sovande stackaren måste springa ikapp den för att slå av det. Hen kommer garanterat att ta sig upp på morgonen, men var beredd på att det är med ilsken min!

Wallet Ninja Multiverktyg

Wallet Ninja Multiverktyg


Här är den ultimata julklappen till den som alltid fixar och grejar och håller på med något projekt. Med ett multiverktyg som skulle imponera på självaste McGyver så finns det inget hinder som är för tufft för personen med en Wallet Ninja i plånboken. Med skruvmejslar, linjaler, skalare, burköppnare och ännu fler finurliga funktioner så kan alla vardagens problem lösas snabbt och smidigt.

LED-ishink med högtalare

LED-ishink med högtalare


Har din vän vartenda möjliga tillbehör till festen, så att hen måste spendera flera timmar på att dra fram hela sin arsenal av högtalare och lampor inför varje party? Gör hens liv lite enklare och ge hen den här ishinken som håller drycken kall, sätter färg på festen och pumpar musik på en och samma gång! Aldrig har det varit så enkelt att fixa festen som med denna 3-i-1-hink, och din kompis favoritaktivitet blir helt stressfri att ordna.

Kroppskudde

Kroppskudde


Har din vän allt utom någon att hålla om under nätterna? Tyvärr kan vi inte erbjuda någon partner eller nattsällskap, men vi föreslår det nästbästa: en kroppskudde! Det är den ultimata kudden för den ensliga kroppen, då den både är något att hålla om och kramar om en på samma gång. En utmärkt gåva när du vill kunna ge din vän chans till mys utan att du själv behöver krypa ned i sängen med dem.

Appstyrd julgransbelysning

Appstyrd julgransbelysning


Om julklappsbytet sker en stund innan självaste julafton så kan du ta tillfället i akt och ge bort en av de sjukaste julgransbelysningarna som någonsin har skådats. Med LED-lampor som kan styras från telefonen och skapa olika mönster, skifta i färger och till och med lysa i takt med musiken så kommer de gamla och tråkiga ljusslingorna att slängas på stört. En fantastisk chans för dig att ge din vän den festligaste julen hen någonsin har haft!

Sjöjungfrufilt

Sjöjungfrufilt


DIn kompis må ha den skönaste soffan, mjukaste kuddarna och varmaste filtarna - men kan hen verkligen hänga i soffan med stil? Den här filten är inte bara otroligt skön att mysa ner sig i, utan får en också att se ut som en sjöjungfru som tagit sig upp på torra land. Det är svårt att vara stiligare än så under soffhänget, och är en julklapp som både överraskar och kan användas flitigt.

Vikbart badkar

Vikbart badkar


Din polare må ha ett badkar, men har hen ett badkar som kan flyttas runt i hela hemmet, till trädgården och till parken? Med det här vikbara och portabla karet så är hela världen ens bassäng, och det finns inga gränser för var man kan ta sig ett dopp. Den har även ett lock som gör att man kan enkelt ställa datorn på karet medans man badar, så att det blir en lika avslappnande som rolig spastund.

Himmelslyktor

Himmelslyktor


Om din polare har mer än tillräckligt med materiella ting så är det alltid lyckat att ge en aktivitet istället. Med dessa himmelslyktor kan ni gå ut efter solnedgången, tända eld på dem och se dem sväva iväg i natten. En riktigt mysigt upplevelse som för in lite ljus och värme i vintermörkret!

Rudolftofflor

Rudolftofflor


Det här är jultofflor som heta duga! Förutom att de skyddar ens fossingar mot vinterkylan så ser de ut som Rudolf med röda mulen, och garanterar att julstämningen infinner sig så fort tofflorna glider på. En enkel och mysig julklapp som utan tvekan sätter ett leende på mottagarens läppar.

Snöflingelampa

Snöflingelampa


Med klimatförändringar och varmare grader så är en vit jul inte längre lovad, men som tur är kan denna lampa förse en med snöflingor och maximerad julstämning oavsett väder. Det är bara att slå på lampan och rikta den mot husfasaden så kommer färgglada snöflingor täcka hemmet. Att ge bort en magiskt färgglad jul är alltid en uppskattad klapp!

Potatishandske

Potatishandske


Om du är på jakt efter en lite billigare klapp att kunna ha med på julklappsspelet så är det här en riktig dyrgrip som man får för en billig peng. En potatishandske gör livet lättare för hemmakocken som inte vill slösa bort sin tid på att skrubba potatisar dagarna i ända. En present som är lika oväntad som uppskattad!

Säkerhetslåda

Säkerhetslåda


Det här är den ultimata julklappen till kompisen som har exakt allt - utom självkontroll. När hen vägrar att lägga ifrån sig mobilen, snacksen eller ciggen så är den här lådan räddaren som tvingar hen att ta en paus. Det är bara att låsa in prylen i lådan och ställa in timern, så kan hen inte få tillbaka prylen förrän tiden har gått ut. Det är få klappar som är så givande som en behövlig paus!

Campingdusch

Campingdusch


Är din vän en sann campare, eller en erfaren festivalbesökare? Kanske bara en liten underlig typ som älskar att duscha i naturen? Den här campingduschen kan användas var helst man behagar, och ser till att man kan hålla sig ren även om man är flera mil ifrån rinnande vatten. Aldrig igen behöver din vän oroa sig för äckliga bakterier, och aldrig igen behöver du lida av hens stank!

Skäggstenciler

Skäggstenciler


Om den du ska ge en julklapp till är en hårig typ så är det här rakhjälpen hen aldrig visste att hen behövde. Med skäggstenciler blir ansiktshårets linjer rakare än någonsin förut, och hen kommer se extremt välvårdad ut. En oväntad gåva som kommer göra mottagaren oväntat snygg!

Sushimaskin

Sushimaskin


Vi känner alla en person som älskar att stå i köket men som inte är en naturtalang inom det kulinariska. Den personen behöver all hjälp hen kan få, såsom denna sushimaskin. Maskinen skapar perfekta sushirullar varje gång och med minsta möjliga ansträngning. Så nu kan den som har allt även ha ett rykte om sig att vara en riktig sushimästare!

Snöande julgran

Snöande julgran


En vit jul är svår att lova någon, men med denna gåva så kan du i alla fall garantera att din vän får en snötäckt julgran! Den snöande julgranen är en riktig räddare i nöden under julhelgen som annars endast består av slask och gröna gräsmattor. En perfekt gåva till vännen som inte suktar efter prylar men alltid pratar om hur hen saknar de vita jularna från barndomen.

Hopfällbar sminkspegel

Hopfällbar sminkspegel


Med inbyggda ljus och speglar som förstorar i olika grader så är den här sminkspegeln något utöver det vanliga, och något som även de största sminkälskarna inte har i sitt hem än. Att den är hopfällbar betyder att den är lätt att ta med på resan eller när man ska hem till kompisen och fixa sig tillsammans. Har du tur kommer hen ta med den hem till dig när ni fixar festsminkningen, så det blir också en julklapp till dig själv!

Plunta med cigaretthållare

Plunta med cigaretthållare


Din vän må ha den finaste spriten och de tjusigaste cigaretterna, men kan hen förvara dem i en och samma plunta? Med den här pluntan med cigghållare så kan hen ha allt till utekvällen på ett och samma ställe. Ett enkelt och praktiskt sätt att se till att det alltid finns en klunk och en cigarett inom räckhåll!

Ballongbåge

Ballongbåge


Om det inte finns några prylar eller jox som din vän kan tänkas vilja ha så kan du istället hjälpa till med fixandet inför nyårsfirandet. Den här ballongbågen ser till att din vän får en storslagen dekorering på årets festligaste dag, och att det inte blir brist på extravagans under firandet. Roligt, oväntat och praktiskt - en ultimat julklapp helt enkelt!

Bland denna saliga blandning av gåvor, med julklappar till alla från camparen till festprissen till kocken, så finns det många unika prylar som kommer både glädja och förvåna den du ger bort det till. Ha kul på julklappsbytet, och god jul!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle