Smink och SFX

5 bästa utklädnaderna med smink och SFX

Vare sig det är garderobsutrymmet eller plånboken som tryter så är en helt ny maskeradoutfit inte alltid den bästa idéen inför halloweenpartyt. Som tur är finns det massvis med utklädnader där dina vanliga kläder duger gott och väl, och det istället är smink och sfx som får stå i rampljuset! Här har vi listat de 5 bästa utklädnaderna där du kan få till en cool look samtidigt som du bär vardagsjackan och dina skönaste jeans.Ansiktssmycken Lösögonfransar Glittersmink

Euphoria


Hit-serien Euphoria har många intressanta karaktärer och otroligt spännande handling, men det som verkligen får serien att stå ut är de kreativa och unika sminkningarna. Använd ansiktssmycken för att förvandlas till Jules, sätt på lösögonfransar och måla prickar längs färgglad ögonskugga á la Maddy, eller fäst glitter under ögonen för att se ut som Rue. I Euphorias värld finns det inga gränser för din look förutom din egna kreativitet!

Scleralinser SFX-horn

Djävulskt otäck


Som helvetets härskare kommer du skrämma ihjäl vännerna på festen, och det är bara att hålla tummarna för att de har varit goda människor så de slipper spendera efterlivet med att bli torterad av dig. Med demonlika, kolsvarta ögon och horn växandes ur pannan kommer du vara som tagen ur en mardröm, och utan tvekan kvalificera dig för att ha halloweenfestens läskigaste utklädnad.

Sleeve Halstatuering MC-atueringar

MC-knutte


För att förvandlas till den tuffaste av medlemmar i ett motorcykelsgäng är allt du behöver ett gäng tatueringar, din svarta skinnjacka och en kaxig uppsyn. Dra på dig en sleeve, täck halsen med en tiger och ha texten outlaw längs ansiktet. Dig vill man inte möta i en mörk gränd när du har blivit en hård MC-knutte!

Munsår SFX Teaterblod

Nyvaken Joker


Batmans ärkefiende Jokern mördar, terroriserar och spränger hus i luften - men till och med han drar gränsen vid att somna med sminket på. Han har en varsam kvällsrutin då clownsminket tas bort och peruken läggs på hyllan. När han vaknar på morgonen ser han ut som vem som helst, förutom de hemska såren i mungiporna förstås! Dra på dig en pyjamas, rufsa till håret och fäst dessa ärr längs kinderna för att dyka upp på halloweenfesten som en sjukt ovanlig version av en klassisk skurk. Kom ihåg att också dra på lite teaterblod för att få bästa möjliga effekt!

Skruvmejsel SFX

Skruvad skada


Säg till vännerna att du precis köpt ett nytt bord som du måste skruva ihop, så du blir lite sen till halloweenfirandet. I verkligheten spenderar du tiden med att fästa denna latex-protes i form av en skruvmejsel på ansiktet, och när du väl dyker upp på festen så kommer kompisarna tro att något har gått riktigt snett med din bordsmontering. En metod som utan tvekan leder till chockade blickar och förfärade skrik innan folk förstår att det inte är en livshotande olycka som har ägt rum, utan endast en klockren utklädnad!

Som du ser finns det många olika sätt att stå ut på maskeraden, vare sig man vill ha en humoristisk twist, se ut som det senaste fenomenet inom popkultur eller vara obehagligt läskig. Slå dig ned framför sminkspegel och låt kreativiteten flöda, det är dags att skapa årets bästa halloweenutklädnad!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle