5 enkla pranks

5 enkla pranks du kan göra hemma

På den gamla goda tiden besvarades nedriga rackartyg med reprimander i form av linjalpisk och öronbedövande lavetter. Nuförtiden är bus, eller ”pranks” som det heter idag, en högst uppskattad underhållningsform som genererar miljoner visningar på Youtube och TikTok. Visst är det fortfarande kul med tejpbitar på kranen och plastfolie över toaletten, men om du vill ta dina sattyg till nya nivåer kommer här 5 tips på hur du prankar som ett proffs:Radiostyrd spindel

1. Traumatisera den spindelrädde

Alla känner vi någon som vars livs största skräck är en stor hårig fågelspindel från Malaysia. Den personen kan glädja sig åt att vara på ett väldigt långt och tryggt avstånd från dessa åttabenade monster - Tills nu! Den här radiostyrda spindeln kan med fördel placeras under valfri möbel, och när tiden är inne ser du till att den kryper fram över parketten med sina rangliga ben och elaka ögon. En helfestlig stund utlovas där offret garanterat kommer känna livet i sig!

Garage giljotin

2. Garageavrättning

Välkomna familjen med en fatal dödsolycka på garageuppfarten med denna makabra garage giljotin! Vid första anblick kommer det se ut som att det är farbror Torsten som gått sitt öde till mötes till när han skulle skruva på sin gamla Volvo 740, men i själva verket är det du som varit i farten med dina hyss. Skrämselfaktor: hög!

Tuta med luftpump

3. Tuta värre än hesa Fredrik

Allt du behöver för att genomföra det här pranket är silvertejp och världshistoriens ljudligaste tuta. Vid ett väl utvalt tillfälle tejpar du tutan på en vägg bakom lämplig dörr, sen väntar du bara på att mormor ska komma på besök och öppna dörren i all hast. Du kan kanske ana vad som händer sen?

säck med konfetti

4. Konfettikalas

En annan rolig sak du kan göra är att proppa familjebilens AC med färgglad konfetti. Det tar lite tid, men slutresultatet är priceless. När det är varmt ute tenderar folk nämligen att köra fullt blås från bilens fläktar, och vem kunde ana att hela projektet skulle sluta med att bilen liknar ett finalnummer i Eurovision Song Contest? Extra roligt blir det såklart om offret är väldigt mån om insidan på sin bil!

klassiska practikal jokes

5. Återuppliva gamla klassiker

Varför ändra ett vinnande koncept? Busa med varandra lite oskyldigt har vi gjort i alla tider, och klassiska skämtartiklar är det roligaste barn vet! Vilken tur att dessa prylar finns kvar, och i den här skämtlådan hittar du allt ifrån sprutande ringar, tuggummi som smäller på fingrarna och den alltid lika roliga pruttkudden! En perfekt present till unga prankare!


Relaterade artiklar

Visa fler
castle