Gender reveal

5 roliga gender reveals

Förr i tiden, innan man visste bättre, avslöjade blivande föräldrar könet på sitt ofödda barn UTAN pompa och ståt. Man sa helt enkelt ”det blir en flicka”, och ingen tyckte det var minsta konstigt? Kan du tänka dig? Så går det knappast till idag. Nu är avslöjandet av kön ett happening och framför allt en tävling i kreativitet och uppfinningsrikedom. Vem kan avslöja vad som döljer sig i magen på det mest spektakulära viset? Vi ger dig 5 roliga tips för en lyckad Gender Reveal!konfettiballong gender reveal

1. GIGANTISK BALLONG GENDER REVEAL

Ballonger är inte bara festliga, utan kan också vara ett effektivt redskap när det kommer till avslöjanden! Ta den här supergigantiska ballongen t.ex. - Tryck den full med rosa eller blå konfetti, fyll den med helium och poppa sedan framför släkt och vänner! Blue or Pink - What do you think?

barnvagn pinata

2. BARNVAGN PINATA

Ungefär samma koncept som konfettiballongen - men våldsammare! Den här till synes oskyldiga barnvagnen kan du fylla med diverse blå eller rosa godis, och sen slår du den sönder och samman tills godsakerna börja dimpa i backen! Tidernas smaskigaste Gender Reveal!

morphsuit bla morphsuit rosa

3. MORPHSUIT BLÅ MASKERADDRÄKT OCH MORPHSUIT ROSA MASKERADDRÄKT

Den här idén är väldigt udda - men också väldigt kul! Förbered gästerna på att beskedet om GENDER kommer dyka upp när som helst under festen, och när dom minst anar det så dansar det in en blå eller rosa man och gör hysteriska moves till tokhög musik. Visst, till en början kanske situationen framstår som hotfull, men så kan det vara med riktigt bra idéer.

konfettibomb

4. KONFETTIBOMB BOY OR GIRL?

Den klassiska konfettibomben har gjort succé sedan urminnes tider, och vi kan verkligen förstå varför! Den funkar oförskämt bra under Gender Reveals då den både är spektakulär och tydlig på samma gång. Samla gänget och avfyra kanonen och se hur blått eller rosa konfetti fyller rummet!

karamell färg

5. PME KARAMELLFÄRG

Ett ätbart avslöjande? Javisst! Grädden kan blandas med karamellfärg och bli antingen blå eller rosa. När första biten på tårtan är uppskuren står det klart om det är liten pojke eller flicka som gräddas där inne i magen!


Relaterade artiklar

Visa fler
castle