Varför singellivet är bättre

7 anledningar varför singellivet är bättre

Relationer kan vara helt fantastiska, och när man har hittat någon man verkligen har det bra med är det klart att man ska njuta av det. Men det är inte ovanligt att folk fastnar i relationer som är förbi sitt utgångsdatum eller att det inte ens påbörjades av rätt anledningar. Vare sig man har vuxit ifrån varandra, upptäckt att man inte vill ha samma saker i livet eller insett att man aldrig riktigt älskat varandra, så har vi ett enda råd: dumpa! Vi förstår att singellivet kan verka skrämmande inifrån ett bekvämt förhållande, men skenet bedrar. Att vara singel för otroligt mycket gott med sig, som de här 7 underbara sakerna:
Proseccokalender Chokladask

Du måste inte dela med dig


Inget mer “jag måste spara den pralinen till partnern” eller “ska vi dela på flaskan”, utan allt är endast ditt att avnjuta! Vare sig det handlar om den sista kakbiten, sängplats eller den där whiskeyflaskan du har sparat så behöver en singelperson aldrig dela med sig mer än hen vill. Det är bara att ta för sig av allt som livet har att erbjuda!

Ryggkliare Massagekudde Flick-pojkvänskudde

Självständigheten


Är du orolig över vem som ska klia dig på ryggen, massera axlarna efter en lång dag och hålla om dig om natten? Då kommer vi med goda nyheter, för det behöver du ingen partner för! Med ryggkliare, massagekudde och flick/pojkvänskudde får du all ompyssling du kunnat önska dig, och du får även insikten om att du faktiskt inte behöver någon annan än dig själv. Att känna sig självständig är en svårslagen känsla, och det tar inte lång tid innan man inser att det är fantastiskt att inte behöva någon annan än sig själv för att få det man vill ha.

Bordspingis Gör din egen glass

Utrymme för nya hobbys


Alla dem där hobbysarna du har velat testa - lära dig spela pingis, göra egen glass och börja ta operalektioner - kommer du nu ha tid och energi till. Det finns oändligt med nya färdigheter att lära sig och nya intressen att ägna sin tid åt, så det är bara att börja leta efter vad just du tycker låter roligast. Få uppgraderingar är så bra som att gå från ett tråkigt förhållande till att testa roliga ting och lära sig spännande skills!

Shotschack Vem i rummet

Du får tid för kompisarna


Inga fler kvällar bortslösade på stela middagar med svärföräldrarna eller humörsänkningar av onödiga bråk. Nu kan du istället spendera fritiden i goda vänners lag och låta dagarna fyllas av skoj och trevligheter! Du kan gå på alla fester, vara med på alla spelkvällar och inte missa en endaste brunch. Med vännerna vid din sida kommer ensamhet vara ett minne blott, och det blir tydligt att man inte behöver en partner för att känna kärlek och uppskattning.

LED till toa Tjurskalle

Inred hur du vill


Hade du och din sambo aldrig riktigt samma stil, så du kunde inte handla in alla de spexiga grejerna du ville fylla hemmet med? Restriktioner är inte längre ett problem! Fyll hemmet med en lysande toalett, en blommig tjurskalle och ja, vad helst du vill. Ditt hem är endast ditt, och därmed kan varenda millimeter vara helt tillägnad dig och det du gillar.

Dildo Ebba

Garanterad tillfredsställelse


Ingen känner din kropp lika bra som dig själv, och nu kommer du ha tid att bli ännu mer bekant med varje vrå och hörn. Gör varenda sekund av ensamtid till en sekund av utforskande och njutning med en härlig vibrator eller dildo! Inga mer fumlande händer som inte hittar rätt eller trycker för hårt, utan nu är tillfredsställelsen garanterad varje gång.

Drömbok

Du kan fokusera på dina egna mål


Byt ut att jobba på ett dödsdömt förhållande mot att jobba på dig själv och dina mål! När man är singel finns det ingen annans drömmar man måste visa hänsyn till, så du kan fullt ut satsa på dina egna mål. Börja fundera på allt du har velat testa och utforska här i livet, och skriv ned drömmarna i den här boken. Nästa steg är såklart att göra om drömmarna till planer, och se till att du lever ditt liv till max.

Som du märker finns det en röd tråd med singellivet: du, du och återigen du! När man får vara det största fokuset i sitt eget liv finns det oändliga möjligheter för att leva ut sina drömmar och alltid göra det som passar en själv bäst, vilket är ett riktigt lyxliv. Lämna allt tråkigt förhållandetjafs bakom dig och omfamna singellivet med öppna armar och omåttlig glädje, för det är ett fantastiskt trevligt liv som väntar.

Relaterade artiklar

Visa fler
castle