Allt du behöver för sommarens drinkar

Allt du behöver för sommarens drinkar

Sommaren är officiellt igångkickad och det är dags att se fram emot underbara veckor av ostadigt väder, myggbett i knävecket och förödmjukande förluster i minigolf. Allt är sannerligen inte frid och fröjd under juni, juli, augusti - men som tur är går det att blanda sig en liten snyting och sätta sig på altanen för att återhämta sig. De färgglada drinkarnas tid är här, och vi har givetvis allt du behöver för att framstå som en tvättäkta mixolog!


PARTYPARASOLL TROPISKA

PARTYPARASOLL TROPISKA

Att det skulle vara klyschigt att placera ett färgglatt paraply i sin Havana Beach tycker vi är galenskap! Ingenting är så festligt som att få en sprakande drink med sockrade kanter och ett tropiskt partyparasoll. Helrätt säsongsmässigt och en stämningshöjare av rang!

SPEAKEASY COCKTAILSET ROSTFRITT

SPEAKEASY COCKTAILSET ROSTFRITT

Den här sommaren är det dags att du tar dina cocktails till nästa nivå med hjälp av Speakeasy’s supersnygga cocktailset i rostfritt stål! Paketet innehåller allt du kan tänkas behöva: Hawthorne cocktailsil, jigger, Boston shaker samt en barsked på 30 cm. Förvänta dig att bli utnämnd till kung i baren!

GIGANTISKT MARGARITAGLAS

GIGANTISKT MARGARITAGLAS

Kul är det inte när man slagit sig ner i solen med en frostig Margarita som helt plötsligt tar slut efter några fjuttiga sippar. Och vem orkar egentligen springa till köket fram och tillbaka för att fylla på? Satsa istället på vårt gigantiska margaritaglas som rymmer hela 1,3 liter! Om storleken räknas så räknas det här glaset väldigt mycket.

Iskross

Iskross

En viktig ingrediens i varje drink är det frusna vattnet, i folkmun kallat ”is”. Och du skulle knappt tro dina öron om du hörde hur många varianter det finns. Rund is, fyrkantig is, köpt is, hemmagjord is - listan bara fortsätter! I vissa drinkar ska det till och med vara KROSSAD is, och gissa vad du behöver då. En iskross såklart! Veva tills armen värker och det bara är smulor kvar av dina kuber - sen är du hemma och redo att servera!

ÖLSTÖVEL MED HANDTAG

ÖLSTÖVEL MED HANDTAG

I festkategorin ”Öltält i trädgården” kan vi inte tänka oss något lämpligare att dricka ur än den här jättestora stöveln av glas. Med sin imponerande höjd på 22,5 cm sväljer den här besten hela 1 liter skummande öl! Eller en somrig drink, svalkande sangria, eller vad nu dina smaklökar föredrar. Perfekt för långsittningar? Givetvis. Det är också ett välriktat långfinger till alla som påstår att glas inte kan vara formade som stövlar.

COCKTAILPINNAR FRUKTER

COCKTAILPINNAR MED EXOTISKA FRUKTER

Blanda den somrigaste drinken du kan tänka dig och sopa ner en näve färsk honungsmelon i glaset. Som avslutning pimpar du hela projektet med eleganta cocktailpinnar som pryds av exotiska frukter. Vi känner på oss att dina gäster kommer hoppa jämfota av förtjusning när du skrider fram med drinkvagnen i sommarkvällen!

FRYSBAR ÖLSEJDEL

FRYSBAR ÖLSEJDEL

Den här produkten har kallats för det smartaste som hänt sedan skivat bröd, och vi är beredda att hålla med; en frysbar ölsejdel! Skicka in sejdeln i frysen och låt den gona sig där ett litet tag, när du känner dig redo häller du din kylskåpskalla öl i det frusna glaset och sätter dig i solstolen. Det gör ingenting om du råkar somna en stund, glaset håller ölen kall läääänge.

FISHBOWL I PLAST

FISHBOWL I PLAST

Här har vi den klassiska fiskskålen som i det här fallet inte ska fyllas med vatten och Guppys, utan med stora mängder av din bästa sommardrink. Använd som bålskål eller tryck ner några sugrör och skicka skålen runt i en cirkel bland bästa vännerna där alla får ta varsin sipp, eller flera - vår fishbowl rymmer hela 2,5 liter!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle