Julklappar

De bästa julklappstipsen till julklappsspelet

Julklappsspelet är leken där slumpen avgör vem som får ta en julklapp, och sedan eskalerar det till en tjuvig situation där julklappar tas från varandra i en tidspressad hysteri. Det går helt enkelt inte att förutse vem som får vilken julklapp, och när man inte vet vem som ska motta ens gåva kan det vara svårt att komma på vad för finurlig present man ska bidra med. Därför har vi samlat ihop denna lista med topp 5 julklappar i 3 olika prisklasser, så att du kan vara säker på att få med dig något riktigt bra till julklappsspelet oavsett vem som får din julklapp i slutändan.50 kr

Bara för att det är billigt behöver det inte vara någon brist på hur roligt eller praktiskt det är! Här är våra topp 5 tips på julklappar för under 50 kr:

Anti-Pruttpiller

Anti-Prutt


Är det någon i gänget som alltid släpper en dödligt stinkande fis, men den är lömskt tyst så du har inte lyckats lista ut vem det är som släpper stankbomberna än? Ge då bort dessa Anti-Pruttpiller och be till de gasigaste gudarna att klappen hamnar hos rätt person.

Fishbowl

Fishbowl


Det finns en sak som ingen någonsin har klagat på, och det är att ens drink är alltför stor. Därmed kan du vara säker på att en fishbowl alltid blir en succé! Det klotformade glaset kommer låta klapp-mottagaren att avnjuta glögg, julmust och nyårsdrinkar i fantastiskt stora mängder, vilket är en av de bästa gåvorna man kan få i juletider.

Ryggkliare

Ryggkliare


Att ge någon gåvan att aldrig igen behöva lida av en kliande del på ryggen som de inte kommer åt är något som mänskligheten länge inte trodde var möjligt, men ack så fel vi alla hade. Med denna ryggkliare kommer den som får din klapp aldrig behöva utstå outhärdliga kliandekrypningar igen!

Självlysande skosnören

Självlysande skosnören


Det finns alltid utrymme för fler festliga prylar i vardagen, såsom att ha självlysande skosnören! Med en julklapp som är lika enkel som glädjespridande kommer vintermörkret lysas upp på bästa möjliga sätt. De är perfekt för alla från rave-besökaren som vill vara den festligaste på dansgolvet till hundägaren som vill synas tydligt på kvällspromenaden, så du kan vara säker på att den som får julklappen kommer ha glädje av dem.

Vinglashållare

Vinglashållare


En vinglashållare ser till att man kan röra händerna fritt utan risk för att spilla rödvin på den vita mattan under julfestens mingel, vilket är perfekt för de klumpigaste personerna du känner. Den gör det även lättare att smyga till sig mumsbitar från snacksskålarna, och vem älskar inte tanken på att alltid ha både drycken och snacksen nära till hands?

100 kr

Med en budget på 100 kr har du råd med snäppet finare klappar, vilket sätter ribban lite högre för alla deltagare i spelet. Se till att du utnyttjar vartenda öre och tar med dig en riktigt prisvärd julklapp som dina nära och kära knappt trodde att endast en hundralapp kunde köpa!

Chokladanus

Chokladanus


Efter all tärningskastning och tjuvande så behövs det något riktigt roligt för att släppa på alla tävlingsspänningar och vinnarlust. Dessa anusar i choklad kommer garantera sprida skrattattacker så fort julklappen öppnas, och dessutom så är de utsökt goda. En äkta win/win!

Fikastrumpor

Fikastrumpor


Att ge bort strumpor i julklapp är en klassiker som det finns delade meningar om hur rolig den är att få, men det svenska folket är enade över att de här strumporna inte gör någon besviken! De är tagna direkt från strumpvärldens gräddhylla, och är täckta av de mest populära godsakerna i svenska kök. En rolig twist på en klassiker som ser till att mottagaren kan fira julen i stil.

Hangover kit tygpåse

Bakiskit


Nu kan den som får din julklapp få den mest oväntade gåvan av dem alla: en härlig bakisdag. I många år har den sköna bakfyllan endast varit en myt, men med ett bakiskit så kan det äntligen bli sanning! Fyll dessa tygpåsar med bakistabletter, fettig mat och andra bakiskurer som kommer låta klapp-mottagaren må bra dagen efter ert festliga julfirande.

Vinfläcksborttagare

Vinfläcksborttagare


När stressen över eventuella röda fläckar på mattor och kläder försvinner så är varje fest en fridfull fröjd! Det är svårt att tro att vinfläcksborttagaren inte uppfanns tidigare, och det är precis lika otroligt hur bra den fungerar.

Lil Nitro Gummibjörn

Lil Nitro Gummibjörn


Om gänget du ska spela julklappsspelet med är av det äventyrliga slaget så är det här den perfekta klappen. Den här gummibjörnen är den starkaste gummibjörnen i världen, och den lämnar inga tungor välmående eller tarmar intakta. Var dock beredd på att karma slår till och den som får julklappen vägrar äta den, och istället kräver att du mumsar i dig den omänskligt starka godisbiten!

200 kr

Det är få julklappsspel som har en högre budget än 200 kr, så om du hör hemma i denna kategori kan du vara säker på att du och ditt julklappsgäng är av det allra tjusigaste slaget! Här är de mysigaste, roligaste och mest oväntade klapparna som 200 kr kan köpa:

Flick- och pojkvänskudde

Flick- och pojkvänskudde


Ge bort mys för hela vintern utan att du själv blir tvungen att vara den stora skeden. Vi behöver alla lite gos emellanåt, så du kan vara säker på att vem som än får din julklapp så kommer hen bli riktigt nöjd. Inga mer ensamma nätter för din vän, utan nu finns det endast partnerkuddar och kramar på menyn!

Shotspel

Shotspel


Om det är du och dina festpolare som ska utbyta klappar så är det självklart att det ska gömma sig något riktigt festligt under det juliga presentpappret! Det här drickspelet har simpla regler och riskabla resultat, vilket är exakt hur ett bra drickspel bör vara. Låt inte gungbrädan vippa åt ditt håll, utan få den att vippa åt motståndarens håll genom att du dricker dina shots snabbare. Snabbhet, spänning och shots - ett perfekt recept för en festlig kväll!

Fisksandaler

Fisksandaler


När du inte vet vem som kommer få din julklapp så finns det två vägar du kan ta: antingen väljer du en julklapp som passar allas stil, eller en som alla ser löjligt roliga ut i. Vi rekommenderar det andra valet! Det här är de mest fashionabla fisksandalerna på hela skomarknaden, vilket tyvärr inte säger särskilt mycket. En sjukt oväntad gåva som gör att mottagaren kan sprida skratt varhelst hen går.

What Do You Meme Sällskapsspel

What Do You Meme


Med en gåva som alla i gänget kan njuta av på nästa spelkväll så kan du vara trygg med att den är en succé oavsett vem som får klappen. What Do You Meme är ett populärt sällskapsspel där virala memes matchas med passande påståenden, och det utlovar skrattsalvor i stora mängder. Perfekt för kompisgänget som alltid skickar memes till varandra i gruppchatten!

Snugs fleecefiltar

Snugsfiltar


Snugsfiltar är en av årets mest populära julklappar, och det är inte utan anledning! De kommande kalla månaderna kan bli tuff för många, men när man kan spendera all sin tid iklädd en filt så försvinner problemen ännu snabbare än myskänslan infinner sig. En självklar vinnare på klapputbytet!

Med alla dessa tips så kommer du utan tvekan att ha en av de bästa julklapparna på julklappsspelet. Låt oss hoppas att dina vänner har hittat något lika bra till dig så att det blir en lycklig jul för var och en. God jul, och gott julklappsbyte!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle