detta vill du ha i påskägget

Detta vill du ha i påskägget

Påsken närmar sig med kycklingformade stormsteg vilket innebär äggformade gåvor med smaskigt innehåll som får blodsockret att skjuta i höjden! Här kommer lite tips från vårt gedigna sortiment så du vet vad du vill ha (och möjligtvis ge bort?) i påskägget!Nannas spräckliga nougatägg i äggkartong

1. Nannas spräckliga nougatägg i äggkartong

På Nannas hönsgård i Ljungskile beter sig hönorna aningen besynnerligt. Vi vet inte om det handlar om Nannas kontroversiella utfodring av sina boskap, men av någon anledning har hönsen börjat värpa nougatägg. Självklart levereras äggen i en sedvanlig kartong med plats för 6 stycken läckerbitar. Om du inte tycker det är påskigt nog kan vi tyvärr inte hjälpa dig.

Trolli stekta ägg

2. Trolli stekta ägg

Vi fortsätter givetvis på äggspåret. En hel drös färdigstekta ägg som sparar både tid och energi när du och din familj ska avnjuta en riktig påsklunch. Det bästa med oss på Partykungen är att vi gillar godis i stora volymer, så här erbjuder vi hela 1 kg Trolli Stekta Ägg till dig och dina sockersugna fränder.

Gigantisk chokladpåskhare

3. GIGANTISK CHOKLADPÅSKHARE

Det här är jätteharen Klett, nordens största chokladhare som med sin imponerande längd på 33 cm och stadiga vikt på 500 gram anses vara en riktig tungviktare i chokladjurriket. Inom vissa sekter tillbeder man Klett och skänker honom gåvor innan han äts upp med hull och hår på påskafton. En rolig tradition vi vill bevara.

Guinness Chokladägg

4. GUINNESS CHOKLADÄGG

Till personen som väljer livets goda rekommenderar vi det mörka chokladägget som kombinerats med mustig öl från Guinness. Medföljer gör även 6 stycken chokladpraliner som utformats till pyttesmå ölglas - allt för att verkligen förtydliga för er att det är ölchoklad det handlar om, inget annat!

Skumägg godispåse

5. SKUMÄGG GODISPÅSE

Så kommer vi till avdelningen ”Konstigt godis man bara ser en gång per år och som inte är särskilt gott men ändå hör påsken till på något vis”. Vi talar naturligtvis om skumägg som enligt förpackningen innehåller ”fantastiskt goda skumägg med dragéöverdrag”. Vad betyder det ens? Vi vet inte, men ändå trycker vi 3-4 påsar varje påsk. Det hör till!

Nannas påskskum i strut

6. NANNAS PÅSKSKUM I STRUT

Nanna, känd från tidigare nämnda produkt Nannas spräckliga nougatägg, har många strängar på sin lyra. När hon inte utfodrar höns med märkligheter sitter hon på kammaren och tillverkar påskskum som hon säljer i strut. Ni hörde rätt: STRUT! Som att äta från en svunnen tid där soppskålar dagligen fastande på huvuden och varje marknad kantades av vilda drängslagsmål med dödlig utgång. Charmigt retro och ett väldig gott godis!

Presentpåse Påsk Lyx

7. PRESENTPÅSE PÅSK LYX

Sist men inte minst har vi något för finrummen. En värdig samling konfektyr som är så lyxig att den kommer inslagen i cellofan, vilket är ett väldigt kostsamt material att framställa. Inte nog med att här finns choklad i mängder, du får också möjlighet att äta riktigt bra lakrits som tillverkats av en tibetansk munk som äger en liten lakritsfabrik i Mölndal. Allting i den här presentpåsen med påskkonfektyr andas lyx och flärd, så om endast det bästa är gott nog vet du vad du ska köpa!


Relaterade artiklar

Visa fler
castle