glitterskägg

DIY: GLITTERSKÄGG

Har du alltid drömt om att förvandla din ädla ansiktsbehåring till ett glittrande färgspektakel? Såklart du har! Därför tänkte vi nu visa dig hur du skapar årets glammigaste glitterskägg i fyra enkla steg. Häng med!vaxa

1. Kleta med vax

Börja med att kleta vax i hela skägget. Ingenting fancy pancy behövs, en burk gammalt Dax Vax från 00-talets början duger fint. Du kan också använda en skäggolja för extra stadga.

glitter

2. GLITTERBOMBA

Häll en burk med glitter i valfri färg över skägget. En snygg effekt är att blanda ”chunky” glitter med mer finkornigt glitter. Var inte blyg när du häller! När du är färdig återstår det bara att få panik över att det är glitter precis ÖVERALLT.

glitter

3. BORT MED ÖVERFLÖD

Ta försiktigt bort överflödigt glitter som hamnat på ansiktet med ett finger eller en blöt bomullsrondell. Fyll på med mer glitter över kala partier.

hårspray

4. SPRAYA

Avsluta projektet med att peppra hårspray över hela skägget. Obs! Håll alla öppningar stängda när du sprayar! Et voila! Nu är du redo för en lördagkväll ensam hemma i soffan.

OBS! Denna look kommer lämna spår efter sig i form av glitter och kan vara svår att få bort till morgondagens arbetsdag.

Relaterade artiklar

Visa fler
castle