Fixa partybussen inför studenten 2021

Fixa partybussen inför studenten 2021

Nu är det hög tid att börja fokusera på partybussen som ska ta dig och dina nyexaminerade klasskompisar ut på livets roligaste resa! Du har redan fixat studentmössa, bubbel och blåsattiraljer - men än är du inte klar! För att maxa upplevelsen i bussen har vi listat en rad olika förnödenheter ni behöver för att rulla fram både bekvämt och elegant.


IROCKER PORTABEL HÖGTALARE MED DISCOLAMPA

1. IROCKER PORTABEL HÖGTALARE MED DISCOLAMPA

Bra ljud är viktigt, men undrar om inte bra ljus är ännu viktigare? När ni står i bussen och vrålsjunger är det lätt att stämningen dör i skenet av en klen busslampa som inte blivit rengjord sedan ’97. Den här iRocker högtalaren har allt ni behöver: kraftfullt ljud, festligt ljus, Bluetooth och TVÅ stycken mikrofoningångar för skönsång. Fetare än så kan det omöjligt bli!

VARNINGSSKYLT STUDENTEN

2. VARNINGSSKYLT STUDENTEN

Se till att övriga trafikanter fattar att det är en partybuss ni sitter i och ingen gammal långfärdsbuss som fraktar pensionärer till Eckerölinjen. Med en skrikig student varningsskylt som kan placeras både inomhus och utomhus är ni både festliga och informativa på samma gång - det bästa av två världar!

SVERIGEFLAGGA STUDENTEN

3. SVERIGEFLAGGA STUDENTEN

Flaggor, flaggor, flaggor, överallt flaggor - och det är precis så det ska vara! Flaggor på sidospeglarna, flaggor på taket, flaggor i bussen. Studenten är verkligen är en flaggdag och den här klassiska sverigeflaggan med studentmössa och text tycker vi är extra festlig!

BALLONGKIT TAK GUL & BLÅ

4. Ballongkit Blå, Gul och Vit

Du har fixat flaggorna (vi kan inte nog understryka hur viktigt det är med flaggor), så nu vill vi att du fokuserar på nästa viktiga detalj - ballongerna! Det här paketet innehåller 30 latexballonger i gult, blått och vitt samt 60 meter ballongsnöre! Fyll med helium och skapa en magisk atmosfär inne i partybussen - eller varför inte låta ballongerna sväva ÖVER bussen? Här är det endast fantasin som sätter gränser.

GÖR DIN EGEN BILSKYLT

5. GÖR DIN EGEN BILSKYLT

Ni ska givetvis döpa er partybuss till något - precis som man gör med älskade båtar. Här får du allt du behöver för att skapa er alldeles egna bilskylt med medföljande bokstäver och siffror. Helfestlig detalj som maxar er approach på vägarna!

COCA-COLA MINIKYL COCA-COLA MINIKYL

6. COCA-COLA MINIKYL

Jordens coolaste kylskåp? Vi tror så, och absolut en livsviktig detalj på bussen så ni slipper dricka bilvarm cider som växer i munnen. Med en imponerande kapacitet på 12 liter rymmer denna episka Coca-Cola Minikyl hela 10-12 burkar (33 cl) och håller din dryck kall, fräsch och god. Ett måste för en lyckad kväll med andra ord!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle