valentines

Förvandla ditt hem till ett kärleksnäste

Utanför fönstret är det gråare än grått och fasansfullt kallt, det mörknar innan det har hunnit ljusna och utbudet av roliga aktiviteter är minst sagt begränsade. Men i ditt hem sprakar det av varma färger och kärleken blomstrar! Inte det? Det var tråkigt att höra, men som tur är finns räddningen i vårt breda sortiment som är fullproppat av prylar som förvandlar ditt hem till ett renodlat kärleksnäste som kan värma även den kyligaste av själar. Alla hjärtans dag närmar sig och det är viktigare än någonsin att pigga upp tillvaron med gigantiska hjärtan, rosenblad och älskvärda ballonger! Så vad väntar du på - kärlekens tid är här!Gigantisk ros

GIGANTISK ROS

Hur stor är din största blomvas? Förhoppningsvis jättestor för den här rosen är nämligen gigantisk! Med en imponerande längd på 120 cm är den här besten redo att sprida kärlek i ditt hem så det räcker och blir över. Det sägs att storleken inte har någon betydelse men vi kan nog alla hålla med om att störst är bäst och vackrast.

ballongbox

BALLONGBOXAR LOVE

Du har hört talas om ballonger, eller hur? Det får vi ändå hoppas att du har, annars blir vi rakt av oroliga. Men ballongboxen däremot, det är lite av nyhet det! Det hela går alltså ut på att du blåser upp ett helt gäng ballonger (i det här fallet rekommenderar vi röda) som du sedan placerar i boxarna som bredvid varandra bildar ordet LOVE. Det är både romantiskt och festligt, och ärligt talat är det allt man begär på alla hjärtans dag!

ballongbox

FOTOPROPS KÄRLEK

Ni har delat ut kärleksförklaringar till varandra och avnjutit en romantisk middag för två, så nu är det bara en sak som återstår: obligatoriska selfies på dig och din partner för hela världen att se (eller åtminstone era anhängare på sociala medier). Krydda bilderna med lite kärleksfulla props och ni har en garanterad like-raket framför er!

ballongbox

ROSENBLAD RÖDA

Att leda sin partner fram till sängen genom en kärleksstig av rosenblad må låta klyschigt, men en enig forskarkår har tagit fram studier som visar att det här är ett högst effektivt sätt att producera fjärilar i sin kärestas mage. Och håll med om att kärleken måste få vara lite klyschig ibland? Rosenblad funkar också utmärkt som bordsdekoration under er trerättersmiddag som du så snällt har lovat att slänga ihop. Vi tror på dig och önskar er lycka till!

ballongbox

KAMA SUTRA KAKFORMAR

Det sägs att vägen till hjärtat går genom magen, så varför inte överraska din käresta genom att sprida en doft av nygräddade kakor i ert hem? Kakor som inte bara stillar hungern, utan också väcker lustfyllda känslor och för all del en stor skopa inspiration! Dela på en plåt Bonkin’ Biscuits (brunstiga bakverk) så ska du se att det blir hett både här och där!

ballongbox

ROSE BEAR / ROSBJÖRN

Vi har alla sett den, rosbuketten. År efter år står den där pliktskyldigt i en vas på köksbordet den 14 februari. Om du känner att det är dags för något nytt kan vi härmed komma med det glädjande beskedet att en bukett inte längre behöver se ut som en bukett. Nu för tiden kan en bukett istället se ut som en gosig nallebjörn!

ballongbox

GIGANTISKT MJUKISHJÄRTA

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg så puts väck med alla tråkiga kuddar som ligger där i soffan och ser sorgsna ut. Ersätt med en jättegigantisk hjärtkudde! och du ska se att du just förvandlat ditt intetsägande vardagsrum till ett kärleksnäste av rang, en romantikens högborg där du härskar och inte räds för att vildsint skjuta Amors pilar omkring dig. Förhoppningsvis träffar du mitt i prick på första bästa potentiella partner. Sen är det ni för evigt. Allt tack vare ett gigantiskt mjukishjärta!

ballongbox

FOLIEBALLONG JAG ÄLSKAR DIG

Om din partner är dödligt allergisk mot blommor rekommenderar vi inte att du släpar in ett fång rosor i ert gemensamma utrymme. Som tur är finns det andra gåvor som utrycker kärlek, som den här hjärtformade ballongen till exempel! Den är stor, den är röd, och den har ett väldigt tydligt budskap som garanterat kommer höja mysfaktorn på alla hjärtans dag!

ballongbox

EVIGHETSROS

Blommor vissnar och dör. That’s a fact. Men er kärlek ska ju blomstra för evigt, så vad ska en död ros egentligen representera? Att kärleken inom er liksom blomman också kommer att slockna och kastas på komposten? Nej, ni är bättre än så! Ni förtjänar en ros som står pall för tidens gång, en ros som för evigt kommer stå där på hyllan och sprida kärlek och lycka. Välj smart nu, välj en evighetsros!

ballongbox

CHAMPAGNEGLAS LOVE MED HJÄRTAN

Öppna champagnen, det är dags att skåla för kärleken! Men vad gör du? Du tar fram två gamla mjölkglas som du fick i studentpresent av den där avlägsna släktingen du inte minns namnet på? Okej, det var ju lite konstigt. Det känns inte riktigt som du lägger manken till och det är i ärligehetens namn ganska tråkigt att se. Ska det skålas på alla hjärtans dag så måste det ske med champagneglas där foten är rosenröd och budskapet tydligt: love is in the air. Kom igen nu, ryck upp dig. Vi vet att du kan om du vill!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle