Här är årets roligaste midsommarlekar

Här är årets roligaste midsommarlekar

När ni dansat klart runt midsommarstången och dunkat i er både sill och nubbe vill ni såklart att det ska HÄNDA något. Gärna något festligt och kul som sätter guldkant på sommarens härligaste dag. Kanske ett spel av något slag eller nån rolig lek? Vi har ett helt lager proppat med underhållande midsommaraktiviteter för både stora och små!


BEER PONG BORD

BEER PONG BORD

Vi börjar med en aktivitet som passar vuxna barn! Nu kan ni äntligen ta ert Beer Pong-spelande till nästa nivå med hjälp av våra professionella beer pong-bord som finns i flera olika varianter. Med millimeterexakta angivelser för muggarnas placering finns det ingen risk för fusk när ni skickar pingisbollarna mot motståndarnas planhalva. En odödlig aktivitet som aldrig slutar underhålla! Kom bara ihåg att köpa till ett Beer Pong Kit också. Bara bordet gör ju ingen större nytta.

PROSECCO PONG

PROSECCO PONG

…Och gillar ni inte öl särskilt mycket går det givetvis bra att använda våra bord för att spela Prosecco Pong. Reglerna är detsamma, men glasen är finare, innehållet bubbligare och pingisbollarna skrikrosa. Sparkle all the way!

DUBBEL VATTENRUTSCHBANA

DUBBEL VATTENRUTSCHBANA

Det här är kanske ingenting för er som får ont i ryggen av att trä strumporna över fötterna på morgonen, men för er lite yngre och vitalare kan vi berätta att ingenting är så roligt som att störta fram halvnaken på en liggande vattenrutschbana bredvid bästa polaren om sommaren. Tävla vem som är snabbast, eller vem som bryter flest ben? Den här aktiviteten är lika rolig för vuxna som barn!

Kubb i trälåda

KUBB

Nu kanske du tycker att vi är aningen tråkiga, men vi hävdar motsatsen! Det finns ingenting så underhållande som att samla familj och vänner och piska varandra hårt i ett dödsallvarligt parti kubb. Skriken som uppstår när gammelmorfar Arnborg fuskar genom att hyva pinnen vågrätt över gräsmattan, eller hånskratten ni brister ut i när självinbjudna grannen drämmer kungen i backen på första kastet. Kubb är ett oslagbart sommarspel och det står vi för!

HOOP HEAD BASKETSPEL

HOOP HEAD BASKETSPEL

Givetvis har vi lämpliga prylar för din hemmasnickrade femkamp också. Låt en av de ärofyllda grenarna gå ut på att någon stackare agerar levande basketkorg ni andra ska pricka. 20 stycken plastbollar medföljer, och reglerna är upp till dig att bestämma. Är det en samarbetsövning eller är det kanske korgbäraren själv som ska försöka göra mål? Hur det än blir utlovas många skratt med Hoop Head basketspel!

LINGON, LÅDVIN OCH LÅNGKALSONGER FRÅGESPEL

LINGON, LÅDVIN OCH LÅNGKALSONGER FRÅGESPEL

Hur pinsamt svennig är du då? Det är det dags att ta reda på nu med hjälp av frågespelet Lingon, lådvin och långkalsonger. Skryter du över svenska popgrupper du inte ens gillar när du träffar folk utomlands, har du Iittala-glas med klisterlapparna kvar på och har du någon gång applåderat vid en flygplanslandning? Det här är ett fantastiskt underhållande spel där du får (eller förlorar) poäng beroende på hur typiskt svenskt du beter dig. Perfekt att spela efter att ni dansat som små grodor i folkdräkt!

UPPBLÅSBART BOXNINGSSET

UPPBLÅSBART BOXNINGSSET

Om du tycker att midsommarfiranden ofta saknar aggressiva slagsmål och vill råda bot på det så kan du alltid införskaffa vårt uppblåsbara boxningsset. Blås upp handskar och hjälm åt dig och din motståndare, sen kan ni puckla på varandra hela natten tills morgonen gryr!

DODGEBALL

DODGEBALL

En annan gren i femkampen ska kanske innehålla lite dodgeball på levande måltavla? Du och bästa polaren klär er i varsin väst och skickar kardborrebollar på varandra i rasande takt - den med högst poäng när alla bollar fastnat vinner! Det funkar också finfint att använda västarna till samarbetstävlingar.

VATTENBALLONGER

VATTENBALLONGER

Ja, varför inte fylla en säck med vattenballonger och förvandla trädgården till ett stridsfält? Vi lovar att det är ofantligt tillfredsställande att drämma ett gummiklot med vätska i nacken på sin lillebror så han störtar med ansiktet rakt ner i gräsmattan! Kul för hela familjen med andra ord!

BOULESET i metall

BOULE

Det är inte bara 102-åringar som uppskattar denna ädla sport. Med ett riktigt tävlingsinriktat sällskap kan även ett lugnt parti boule utvecklas till en kamp om liv, död och ära. Reglerna är löjligt enkla så vem som helst kan vara med och spela. Det är också den perfekta aktiviteten att lite lågmält utföra dagen efter midsommar när ni vaknar och inte är så pigga. Have fun!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle