Här är studentprylarna du inte visste du behövde

Här är studentprylarna du inte visste du behövde

Studenten är utan tvekan en av livets roligaste dagar, och efter 3 år av hårt pluggande är det förlösande att äntligen få ställa sig i sommarsolen med sina klasskompisar och vråla ut sin glädje över att det äntligen är slut. Säg adjö till otäcka skolluncher, jobbiga lärare och sömniga lektioner och välkomna redlös, medvetslös och arbetslös. Här nedan finner du prylarna du inte visste att du behöver för ett extra lyckat studentfirande!


FIBEROPTISK LED MUNSKYDD

1. FIBEROPTISK LED MUNSKYDD

Safety first, och då ber vi dig inte spendera kvällen bakom ett billigt munskydd din lokala kommun delat ut bakom 12:ans busshållplats. Vi har givetvis en partyvänlig version av ett munskydd med fiberoptisk LED som kan blinka och skifta mellan 7 olika färger. Aldrig har det varit så snyggt att tänka smart och säkert!

GADGETMONSTER VLOGGING KIT

2. GADGETMONSTER VLOGGING KIT

Sen vill du såklart dokumentera VARENDA sekund av dagen, och då duger det tyvärr inte med skakiga handhållna filmsnuttar där du försöker manövrera din stackars iPhone 8 samtidigt som 22 ciderstinna klasskompisar hoppar och tacklas runt dig. Satsa istället på luftigt svävande bilder med fläckfritt ljud och ljus. Gadgetmonsters vlogging kit ser till att din produktion är spot on när du fångar bilderna du ska njuta av livet ut!

MINI USB DISCOLAMPA

3. MINI USB DISCOLAMPA

Det är ju inte helt skrivet i sten att ni kommer ha elektricitet att tillgå exakt hela kvällen, och gissa vad - vi har lösningen på det också. Med den här smidiga USB-drivna discolampan ser du till att hålla festen levande även på de mest strömlösa platserna. Plugga in den i mobilen och upplev en magisk ljusshow!

BEER PONG BORD FLIP CUP

4. BEER PONG BORD FLIP CUP

Aktiviteter behövs, och vem älskar inte en god runda Beer Pong? Det här ihopfällbara Beer Pong-bordet används av professionella öl-pongare världen över och har tydliga markeringar var muggarna ska placeras. 100% blött och kul utlovas! Kom bara ihåg att klicka hem ett Beer Pong kit också. Bara bordet gör tvärr ingen större nytta.

TUTA MED LUFTPUMP

5. TUTA MED LUFTPUMP

En nybliven student är enligt ledande ljudforskare den allra mest högljudda varelsen vi har på vår planet, och visst gör visselpipor och skrikramsor sitt, men tänk vilken impact ni kommer göra med en varsin luftpumpstuta i hand! Ingen kommer missa att ni har tagit studenten, det lovar vi.

PARAPLYHATT

6. PARAPLYHATT

Med våra fantastiska prylar kan vi utlova en hejdundrande fest, men vi kan dessvärre inte utlova vackert väder på ditt utspring. Om det skulle vara så att regnet väljer att ösa ner över dig och din klass är det bäst att alla laddar med varsin grann paraplyhatt! Och för tydlighetens skull vill vi poängtera att paraplyhatten är lika effektiv i champagneregn, just saying.

BAKIS BRUSTABLETTER

7. BAKIS BRUSTABLETTER

Och sist men inte minst, Bakis Brustabletter. Den här behöver du dagen efter.

Relaterade artiklar

Visa fler
castle