Hemmasemester 2.0

Hemmasemester 2.0

Nej, det kanske inte blir någon flashig utlandssemester i år heller, men vad gör det när vi har ett helt lager proppat med grejer som förgyller sommaren på hemmaplan! Ge dig ut i skog och mark för att tälta, bjud in dig själv till grannens nybyggda pool eller snickra en bar på baksidan och fresta kompisarna med en stekhet trädgårdsfest! Möjligheterna är oändliga - här nedan finner du inspiration när vi äntligen äntrar hemmasemester 2.0!


VOLKSWAGEN CAMPINGTÄLT

VOLKSWAGEN CAMPINGTÄLT

Ja, att tälta är kul. Man får titta på utsikten, grilla korv och bada i närliggande sjö. Men det bästa måste ändå vara att äntligen få sova med stil, och det kan omöjligt bli stiligare än att vila ögonen i ett tält som liknar en gammal Volkswagen! Tältet rymmer 4 personer och är en fullskalig replika av 1965 års VW Camper Van så det kommer knappast bli svårt att övertala kompisarna att följa med. Tuta och kör!

GIGANTISK VATTENSPRIDARE ENHÖRNING

GIGANTISK VATTENSPRIDARE ENHÖRNING

Det är inte det lättaste att underhålla sina barn ett helt sommarlov. Om du inte har en gigantisk enhörning vattenspridare vill säga! Koppla in slangen i den här magnifika enhörningen och bevittna hur den sprutar vatten i hela trädgården! Att hoppa genom en vattenspridare är roligt, att bli duschad av en enorm enhörning är oslagbart!

BESTWAY UPPBLÅSBAR VATTENPARK SPLASHMORE

UPPBLÅSBAR VATTENPARK SPLASHMORE

Sen så finns det gränslösa galenpannor, och tur är väl det! Folk som väljer att förvandla sin trädgård till ett tvättäkta vattenland med rutschkana, klättervägg och vattenkanon. Det här måste vara varje barns största dröm när det kommer till uppblåsbart sommarskoj, och ryktet säger att vuxna finner det minst lika roligt att leka i parken. Testa själv!

UPPBLÅSBAR PALMKYL

UPPBLÅSBAR PALMKYL

Poolparty? Ja tack! Se till att ladda ordentligt med dricka och proppa den här flashiga uppblåsbara palmkylen full tillsammans med stora mängder is innan bästa polarna kommer över och gör bomben. Låter inte det som en helt fantastisk dag? Vad mer begär du?

JORDGUBBSMUNK BADRING

Munk Badring

Att lata sig i poolen är ingenting man lämnar åt slumpen. Det ska, precis som med så mycket annat, göras med stil! Därför ser vi gärna att du använder dig av en gigantisk jordgubbsmunk nästa gång du guppar runt på vattnet. Den är inte bara knallrosa, utan riktigt mjuk och skön också. Perfekt redskap när det ska jobbas på sommarens bränna!

UPPBLÅSBART LUFFARSCHACK

LUFFARSCHACK till poolen

När du ledsnar på att guppa runt i din stora jordgubbsmunk vill du såklart utmana närmsta vinnarskalle på ett parti flytande luffarschack. Här gäller det trots värmen att ta det kallt och inte göra några förhastade drag som resulterar i förlust. Galet beroendeframkallande spel som kommer resultera i många revanschlystna matcher!

GLASBURK DRYCKESDISPENSER

GLASBURK DRYCKESDISPENSER

Trädgårdsfest är bäst, ingen protest! Duka långbord och fixa fint med kulörta lyktor och blommig sommarduk. När gästerna anländer har du blandat en fräsch lemonad som serveras ur den här supersmidiga dryckesdispensern som står i skuggan och väntar på att bli uppdrucken. En känsla av lyx kommer garanterat att infinna sig, och det är ju aldrig fel!

VÄRLDENS MINSTA GRILL

VÄRLDENS MINSTA GRILL

Sist, och absolut minst, har vi världens småttigaste grill. Förklädd som en liten låda i svart gömmer den här väskan allt du behöver för att snabbt och smidigt kunna grilla dig en korv när magen kurrar. Det behöver inte vara svårare än så när semestern firas på hemmaplan! Grill on!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle