Hur du skapar en pampig studentmottagning

Hur du skapar en pampig studentmottagning

Om ungen din pinat sig igenom 3 hårda gymnasieår är det din plikt som stolt förälder att överraska den nyexaminerade med en fet studentmottagning! Vi har ett proppfullt lager med hundratals roliga tillbehör som gör festen extra minnesvärd - tänk på att följa restriktionerna och glöm inte att gratulera utspringaren från oss! Kör hårt!


Ballongbukett Studenten

1. BALLONGBUKETT GRATTIS TILL STUDENTEN

Ballonger i all ära, men vill slå ett slag för ballongbuketten! En kavalkad av blågula latexballonger som tillsammans bildar en förtjusande detalj på studentmottagningen. Denna Ballongbukett Studenten tycker vi är ett ypperligt förslag! Och glöm för bövelen inte att köpa helium - ballonger som fylls med luft svävar inte så bra...

studentflagga

2. FLAGGA CONGRATS YOU DID IT!

En bra och slittålig fana med ett positivt laddat uttryck! Häng upp den över studentens hedersplats vid långbordet eller vifta med den under utspringet - denna festliga studentflagga kommer garanterat uppskattas av samtliga inblandade!

egendesignade studentbanderoll egendesignade studentbanderoll

3. DESIGNA DIN EGEN STUDENTBANDEROLL

Att vi erbjuder egendesignade studentskyltar vet du säkert redan, men visste du att vi även producerar egendesignade studentbanderoller? En 130 cm lång skapelse i premium affischpapp där du helt själv får välja bild och budskap - låter inte det helfestligt? Häng upp den i partytältet, på balkongen, på fasaden eller i vardagsrummet!

konfetti studentmössa

4. STUDENTMÖSSA KONFETTI

En studentskiva utan konfetti - har du hört något så bedrövligt? Om du har ansträngt dig med att duka långbord är det snudd på ett måste att kasta en näve studentmössor i papper över duken. Det sitter i detaljerna!

papperstallrikar Studenten Blå/Gul

5. PAPPERSTALLRIKAR STUDENTEN BLÅ/GUL

Och vem orkar diska denna glädjens dag? Inte du iallafall. Satsa på ett gäng sverigetallrikar i papper med tydligt studenttema. När ni ätit upp tjoffar du bara ner hela serveringsuppsättningen i sopsäcken!

partypicks studentmössa

6. STUDENTMÖSSA PARTYPICKS

Om det ska bjudas på klassiska fetaost- och melonsnittar går det givetvis att använda vanliga tandpetare - men det är inte rätt! Varför inte välja våra studentpartypicks som alla klätt sig i sina fräsiga studenthattar dagen till ära? Dina kanapéer med räkor och basilikakräm kommer se utomordentligt festliga ut!

HÄNVISNINGSSKYLT STUDENTFEST

7. HÄNVISNINGSSKYLT STUDENTFEST

Har ni släktingar från Kilafors som åkt långväga för att delta på din pampiga studentmottagning? Då är dom med all säkerhet ordentligt nervösa över om dom överhuvudtaget kommer hitta till festen! Gör dig själv och övriga en tjänst genom att flagga med våra otroligt tydliga hänvisningsskyltar som klart och tydligt pekar mot studentfesten.

girlang studentmössor

8. GIRLANG SVERIGEFLAGGOR OCH STUDENTMÖSSOR

Vi är ordentligt förtjusta i girlanger - på gränsen till besatta! Inte så konstigt med tanke på hur festliga precis alla lokaler blir med en prålig girlang i taket. På studenten är det viktigt att smycka med svenska flaggor och studenthattar, och det är precis vad här studentgirlangen bjuder på! Sicken tur!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle