Ovanliga julkalendrar

Inte chokladsugen? Här är 7 ovanliga julkalendrar

Har julkalendern haft en viktig roll i alla dina decembrar sedan barnsben, men du är riktigt trött på det eviga ätandet av mjölkchoklad? Då är det dags att kombinera traditionerna med modernt nytänkande! Nuförtiden finns det nämligen många andra alternativ till adventskalendern än endast choklad. Från frestande öl till spännande utmaningar till outhärdligt starka snacks, här är kalendrarna som gör din december roligare än någonsin förut:
Chili Klaus

Chili Klaus


Om du ska ge dig på en månad av Chili Klaus snacks så är det bäst för dig att du har bunkrat upp rejält med vitt bröd, yoghurt och ris, för det här kommer inte bli några lätta veckor för din mage. Med outhärdligt starka karameller, vingummin och annat gott kommer det bli en december fylld av spänning, och långa toabesök.

Marmelad

Marmelad


Den här marmeladkalendern kan vara en av de mest snofsiga adventskalendrarna som har skapats. Med små glasburkar fyllda med marmelad bakom luckorna kommer du kunna ha en ny smak på frukostmackan varje morgon, eller kanske avnjuta ost och kex varje dag fram till dopparedagen? Oavsett hur du väljer att äta det goda pålägget så är det ett som är säkert: din december kommer vara fylld av mysstunder i vardagen!

Öl

Öl


Här är kalendern för ölfantasten! Varje dag kan du avnjuta en kall en som du själv har valt ut, så du kan vara säker på att det finns något himmelskt gott bakom varje lucka. Det är ett perfekt upplägg för att testa alla spännande ölsmaker du inte hunnit smaka på ännu, och kanske kan varje fredag- och lördagslucka innehålla extra fina ölar som du varit för snål för att köpa tidigare? Julen handlar ju trots allt om att skämma bort folk, vilket även inkluderar dig själv!

Romantiska äventyr

Romantik


Är det inte snacks du är ute efter i vinter, utan romantik och äventyr? Då är det här kalendern för dig! Istället för det klassiska stuket att en chokladbit eller bild gömmer sig under luckan så döljs här en utmaning för var dag fram till doppareda’n. Varje dag får man välja mellan tre olika utmaningar med romantiskt fokus, vilket kan vara allt från att diskutera med din partner vad ni vill ha ut av ert förhållande till att ha sex på en ny plats. Perfekt för paret som vill få en riktig mysvinter med varandra!

Lakrits

Lakrits


Har du någon när och kär som aldrig kan få nog av salmiak? Ge då hen den här lakritskalendern som en tidigt julklapp! Bakom luckorna gömmer sig lakrits i alla smaker och former, inklusive varianter du bara har kunnat drömma om. Varje dag får man sig flera smakbitar av det utsökta godiset, så du kan vara säker på att det inte går någon nöd på lakritsälskaren.

Prosecco

Prosecco


Lite bubbel var dag ger aldrig bakslag! Med en proseccokalender så blir hela månaden en fest. Fyll den här adventskalendern med proseccoflaskor i mindre storlek för att få den festligaste december sedan urminnes tider. Skål, och god jul!

Gör din egen

Gör din egen


Föll ingen av de tidigare nämnda kalendrarna dig i smaken? Då får du helt enkelt ta saken i egna händer och skapa en kalender som är helt anpassad till dig, av dig! När du gör din egen kalender finns det inga gränser på vad som kan gömma sig bakom luckorna. Något ovanligt godis, efterlängtade kläder eller kanske spännande snussorter? Fyll den med allt du älskar för att förgylla varje decemberdag.

Det finns bara en fråga för dig att besvara: vill du en månad fylld av mys, spänning eller fest? Det finns en julkalender för varje person, så välj vilket spår din december ska ta och låt det bli en månad fylld av njutning och julpepp!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle