Matcha dräkter med familjen

Matcha dräkter med hela familjen

När du sitter och funderar på vilken dräkt som ska få stå för årets halloweenoutfit är det en viktig sak du bör komma ihåg - the more the merrier! När hela familjen dyker upp som ett matchande gäng blir det inte bara roligt för er, utan gruppdräkter lämnar ännu fler gapande munnar och imponerade blickar än den galnaste av enmanna-kostymer. Här är de bästa idéerna för att bli den skönaste familjen under hela Allhelgonahelgen.Tiger King peruk Tiger King mustasch Tiger barn Tiger bebis

Tiger King


Bli 2020s modernaste familj när ni dyker upp på maskeraden som årets mest populära filurer - Joe Exotic och hans tigrar! I Tigerkungens signum med hockeyfrilla och redig mustasch kommer du vara som tagen direkt ur Netflixs absolut sjukaste dokumentärserie, och med barnen som tigrar vid din sida kommer ni kunna leva ut den mytomspunna, och otroligt underhållande, amerikanska drömmen. Till och med bebisen som ska fira sin första halloween kan vara med som den sötaste tigern Joe någonsin har skådat!

T-rex hund T-rex barn T-Rex vuxen

Dinosaurie


Är er familj inte rädd att ta plats på festen? Då är halloween er chans att ta mer plats än någonsin förut. I uppblåsbara dräkter kan både barn och föräldrar dyka upp som allas favoritdinosaurie - T-Rex! Som T-Rex får man både in ett läskigt inslag (som sig bör på halloween) genom att vara en av de farligaste varelserna som existerat, samtidigt som de uppblåsbara dräkterna skapar en riktigt komisk effekt. Vill man dessutom lägga till ett uns av mysighet till gruppkostymen kan man dra på hunden en T-Rexdräkt, och därmed få den perfekta utklädnaden som har allt och lite till.

Telletubbies gruppkostym

Teletubbies


Här är en perfekt gruppdräkt för familjen där barnen är äldre rent fysiskt, men ingen av er är särskilt gammal mentalt. När ni dyker upp som de fyra stollarna från Teletubbies kommer det synas klart och tydligt att det är skojiga galenskaper på ingång, och att halloweenfesten äntligen har startat på riktigt!

Polis barn Polis vuxen Tjuv vuxen

Polistruppen


Slå på blåljusen och låt sirenerna tjuta, vi har en förrymd brottsling! Låt familjens svarta får klä ut sig till en fånge ute på vift, medan resten av familjen klär ut sig till poliser som försöker få fast på spjuvern. Polisdräkter finns för alla åldrar och storlekar, så det finns en chans för varje familjemedlem att kvalificera sig för polistruppen.

Gubbe barn Gumma barn Bebisar vuxen

Omvända roller


I dessa kostymer kommer ni få flashbacks till när ni senast kollade på Freaky Friday, för det är precis samma magi som har verkat här! När barnen har blivit gamla och tjuriga pensionärer, och ni föräldrar är två skrikande bebisar, kan vad som helst hända. Det är bara att acceptera läget och låta galenskaperna utspela sig!

Thor barn Captain Marvel barn The Wasp vuxen Spiderman vuxen Iron Man hund

Superhjältarna


Består er familj av människor som är nästan övernaturligt fantastiska? Då kan det vara ett gäng superhjältar vi har att göra med! Hedra er supermysiga familj genom att klä ut er till några av världens mest populära hjältar, från hunden i Iron Man-dräkt till barnet iklädd Captain Marvels utstyrsel. Superhjältarnas värld är fylld av olika slags team, såsom Guardians of the Galaxy och Fantastic Four, så beroende på hur många familjemedlemmar ni är kan ni förvandlas till ett supergäng där ni kan vara en karaktär var.

Ananas barn Banan barn Avocado vuxen Vindruvor hatt

Fruktsalladen


Ta inspiration till gruppdräkten från köket - fruktskålen närmare bestämt! Med ett gäng bestående av banan, ananas, avocado och en drös vindruvor blir er fruktsallad den mest oväntade av alla tänkbara utklädnader på maskeraden. Perfekt för familjen som planerar att ha en hejdundrans halloween där de inte håller tillbaka på någon front, och vill ha det riktigt roligt på vägen!

Michael Myers barn Tvilling barn Saw vuxen Pennywise vuxen

Skräckfilmscrew


Har er familjs kärlek till halloween fötts ur all dess odåd, död och skräckinjagande varelser? Förvandla då er vanligtvis gulliga familj till en samling av skräckfilms-världens läskigaste figurer. Låt barnen vara de unga tvillingarna från The Shining, eller Michael Myers som dräpte sitt första offer vid 6 års ålder. Ni föräldrar kan bli dockan från Saw, eller den blodtörstiga clownen från Det. Välj era favoritkaraktärer, och bege er ut på gatorna för att sätta skräck i grannar och vänner!

Yoda bebis Jedi hund Chewbacca barn Stormtrooper barn Leia vuxen Darth Vader vuxen

Star Wars


Med den senaste Star Wars-triologin så får dina barn gå igenom samma magiska hype som hände när du själv var barn. Men varför nöja sig med att dela kärleken till filmerna, när man också kan dela kostym? Med två generationer av Skywalker-fans så kan hela familjen gå på maskeraden som sina favoritkaraktärer från galaxen långt, långt borta! Dessutom finns det Star Wars-dräkter för varenda familjemedlem, från hundens Jedi-kostym till bebisens Yoda-jumpsuit till barnets Chewbacca-utklädnad, så denna gruppkostym är perfekt när hela tjocka släkten ska vara med på maskeraden.

Emmet barn Batman barn Jokern vuxen legobit vuxen

Legofigurer


Är det en vanlig lördagsaktivitet i ert hem att bygga med lego? I så fall är det givet att ni ska visa upp er kärlek för de roliga byggklossarna på maskeraden. Barnen kan klä ut sig till allas favorit-legofigur Emmet, eller varför inte till Batman i legoformat? Som förälder kan man då matcha sin dräkt genom att vara legovärldens Joker, Batmans ärkefiende. Självklart blir det precis lika roligt att rätt och slätt dyka upp med en enkel legobit som utklädnad!

Det finns alltså massvis med familjevänliga gruppkostymer, så vad väntar du på? Samla till familjemöte och rösta fram era favoritdräkter så snart som möjligt! Vi önskar er en riktigt mysig halloween, och hoppas såklart på en vinst i maskeradtävlingen.

Relaterade artiklar

Visa fler
castle