Maxa fotbolls-EM! Här är prylarna du behöver

Maxa fotbolls-EM! Här är prylarna du behöver

Den 11 juni är det äntligen dags för Europamästerskapen i fotboll att kicka igång, och som vi har längtat! Det spelar ingen roll om du älskar fotboll, hatar fotboll eller aldrig har hört talas om fotboll - det är omöjligt att inte bli medryckt i stämningen om du befinner dig på en riktigt lyckad fotbollsfest! Snacks, ansiktsmålningar, Pippi-flätor, burköl och testosteronstinna vrål är för svåra att motstå, och vi har givetvis alla prylar du behöver för maxa atmosfären när det äntligen är dags för avspark!


DEKORATIONSPAKET FOTBOLL

DEKORATIONSPAKET FOTBOLL

Det spelar ingen roll om du har smällt upp ett öltält med storbilds-tv i trädgården eller om ni sitter i din farsas gamla furuinklädda gillestuga och avnjuter matchen - det kommer inte funka om ni inte har pynt i mängder. För enkelhetens skull har vi plockat ihop ett smidigt fotbolls dekorationspaket med allt du behöver: pappersmuggar, popcornboxar, servetter, sugrör och ballonger! Och ja, temat är givetvis fotboll!

HANDKLAPPOR SVERIGEFLAGGA

HANDKLAPPOR SVERIGEFLAGGA

Det finns några grundregler när det kommer till fotbollstittande. 1) Gå inte framför skärmen när matchen är igång och 2) gör så mycket ljud ifrån dig som du bara kan. Skrik, applådera, rapa, stampa med fötterna och smäll med våra svenska handklappor så hårt du bara kan samtidigt som du brölnynnar basslingan till Seven Nation Army. Regler är regler.

FOTBOLLSMUGG

FOTBOLLSMUGGEN

Frukost under matchdag smakar extra bra, och även kaffedrickandet tycker vi ska präglas av ditt fotbollsbesatta sinne. Hur häftigt vore det inte att sörpla ur en fotbollsmugg som också är ett mål? Medföljer gör givetvis en liten fotboll och två fingerskor så du kan dribbla och göra sjuka trix mellan frallor och juicepaket!

FOTBOLLSTRÖJA SVERIGE

FOTBOLLSTRÖJA SVERIGE

Vad ska du annars ha på dig? På matchdag (eller varje dag för den delen) klär man sig i blågult, så är det bara. Den här svenska supportertröjan är sydd efter konstens alla regler och funkar lika bra i tv-soffan som på fotbollsplanen när du dribblar bort ungarna. Men vad ska du ha på huvudet?

KLAPPKEPS SVERIGE

KLAPPKEPS SVERIGE

Givetvis ska du bära klappkeps, och precis som föregående t-shirt kan den här coola kepsen utan problem bäras varje dag. På semestern, kontoret, landstället, din systers bröllop - you name it! Vi kan inte komma på ett enda tillfälle när den här kepan skulle vara opassande. Säg adjö till svidande handflator, bara dra i snöret och klappkepsen applåderar åt dig. Både praktiskt och snyggt med andra ord!

FOTBOLL PINATA

FOTBOLL PINATA

För att få den perfekta mexikanska touchen på fotbollsfesten ska det såklart hänga en godisproppad fotbollspiñata i närmsta träd. Eller, fyll den med vad du vill! Varmkorv, fotbollsskor, visselpipor, röda kort eller något annat fotbollsrelaterat. Det viktiga är att den slås sönder illa kvickt så att överraskningarna regnar över er! Mycket nöje!

ÖLHJÄLM SVERIGE

ÖLHJÄLM SVERIGE

Ölhjälmen är ett klassiskt plagg att bära under just fotbollsmatcher då dina händer är fullt upptagna med att klappa otakt, peka finger mot domaren och äta Bullens pilsnerkorv direkt ur burken. Det hela är mycket enkelt: Placera två fisljumna Åbro Export i hållarna och sörpla i rask takt. När burkarna är uppdruckna placeras två nya öl på huvudet, sen fortsätter det så tills du inte vet vem du är eller var du befinner dig. Skål på dig!

VIMPELGIRLANG SVERIGEFLAGGOR

VIMPELGIRLANG SVERIGEFLAGGOR

Matcher kräva dessa vimplar! Låt sverigegirlangen svaja i vardagsrumstaket och skapa den där superfestliga känslan av matchdag som bara riktigt blågula vimplar kan. Som vi har nämnt tidigare är det av yttersta vikt att pynta ordentligt när kompisarna kommer över för att skrika på din tv i 90 minuter.

FOTBOLL SWEDEN

FOTBOLL SWEDEN

Matchen är över och du har i vanlig ordning klagat oavbrutet på det urusla spelet, så nu är det dags för dig att visa hur en slipsten ska dras genom att ta din sverigeboll och hålla föredrag inför släkt och vänner på gräsmattan. Med begränsad skicklighet försöker du dribbla och skjuta med bredsidan i en andfådd uppvisning som slutar med att du sträcker vaden och sätter dig gråtandes i gräset. Fotboll är svårare än vad många tror och ibland kan det vara nyttigt att påminna sig själv om det.

Relaterade artiklar

Visa fler
castle