Till toppen
Pardräkter

Pardräkter

Vet inte du och kompisen vad ni ska klä ut er till? Kör på en pardräkt och komplettera varandra. Vi har pardräkter för alla smaker!


All goda ting är tre sägs det, men det räcker med två tycker vi. Liva upp årets halloween med roliga pardräkter och ta med maken, frugan, systern, vännen, grannen eller någon annan och gå på årets halloweenparty i par! Det bästa med pardräkter är just det: att du får ta med någon du gillar och göra något tillsammans. Så tänk på vad som kan passa tillsammans, eller vad som blir en rolig kombo. Bacon och ägg, senap och ketchup eller varför inte vara nostalgisk som bananer i pyjamas eller Teletubbies om ni är några fler? Tänk på karaktärer från filmer eller tv-serier som assoscieras med varandra, vilka kan passa tillsammans?

Några klassiska kombos är till exempel: Lady och Lufsen, Tom och Jerry, kaffe och mjölk, tjuv och polis, skönheten och odjuret, Peter Pan och Tingeling, Tarzan och Jane, Romeo och Julia, Bonnie och Clyde, rödluvan och vargen, tvillingarna från The Shining, Mario och Luigi från Nintendo eller salt och peppar – ja ni fattar, alternativen är nästan oändliga. Släpp lös kreativiteten och kör pardräkt!

Hugg tag i en kompis och bli dubbelt så bra på nästa fest!

Relaterade produkter

Visa fler
castle