Till toppen
5 Presenttips till Fars dag

5 presenttips till Fars dag

Fars dag närmar sig och visst vill du uppvakta far din? Kanske behöver dina egna barn hjälp att fira pappa? Vi tipsar om 5 typer av presenter till Fars dag.


Farsdagspresent med Humor

Har pappa slipsar för alla årets dagar? Är du för gammal för att rita en teckning? Till pappor som behöver livas upp eller helt enkelt uppskattar små spratt och lustigheter är det en farsdagspresent med humor du ska satsa på.

Det kan vara något både användbart och lekfullt, som ett par lökglasögon. Börjar gubben bli till åren? Hög tid att han får bjuda på en silly walk med en uppblåsbar gåstol. Är han både luden och ett Star Wars-fan? Då är Chawbacca-kepsen. som gjord för honom. Kanske antar han utmaningen eller vill gladeligen utmana andra att äta en Chili Death Bite?

Praktisk eller nördig farsdagspresent

Har pappa något seriöst intresse är en given uppskattad farsdagspresent något praktiskt (eller bara riktigt nördigt) inom området.

För vinälskaren passar till exempel en vinkaraff med genomtänkt luftnings- och syresättningssystem. Ölkännaren kan få ett bryggerikit eller en kylbrunn medan whiskeyentusiasten får sig några coola whiskeystenar. Och till musiknörden kan du ge ett set retro bordstabletter med bland annat LP- och kassettbandsmotiv.

Gottgott till Fars dag

Gottegrisar till pappor är inte svåra att uppvakta. Unna honom något gottgott på Fars dag som choklad med likörsmak, en fin ask tryfflar eller klassiska lakritspipor.

Upplevelsepresent på Fars dag

Fokusera på upplevelser och ge pappa något att roa sig med som skrivbordsbowling, eller ett sällskapsspel. Eller överraska med ett farsdagskort med någon upplevelse du själv klurat ut, må det vara hockey- eller konsertbiljetter eller löfte om fika, middag, eller utflykt.

Kärleksbomb på Fars dag

Vem gillar inte att bli kärleksbombad? Hylla pappa och ge honom ömhetsbevis i form av en personlig kopp, ett gosedjur eller kort. Har du småbarn kan ett handavtryck inuti kortet få pappas hjärta att smälta.

Läs mer: Varför firar vi mors dag och när är den?

Relaterade artiklar

Visa fler
castle