Pride - Allt du behöver för regnbågsfesten

Pride - Allt du behöver för regnbågsfesten

Nu är det äntligen dags att återigen klä sig i regnbågens alla färger och fira sommarens kärleksfullaste happening! Även om många punkter i årets Pride-schema sker digitalt finns det många möjligheter att slå högklackarna i taket och dansa i neon - men inte utan färgglada accessoarer och tillbehör. Vi har lyft fram allt du kan tänkas behöva för att maxa årets fetaste regnbågsfest!


FLAGGCAPE PRIDE

PRIDE FLAGGCAPE

Not all heroes wear capes, men alla som bär flaggcape i regnbågens alla färger är sannerligen hjältar. Likt en superhjälte som kämpar för kärleken sveper du fram längs gator och torg för att sprida ditt viktiga budskap. Finare än så kan det väl knappast bli? Det är great med cape!

REGNBÅGSFÄRGAD HJÄRTBALLONG

REGNBÅGSFÄRGAD HJÄRTBALLONG

Vad är egentligen en regnbågsfest i kärlekens tecken utan en hel drös med hjärtformade folieballonger som pryds av Pride-färgerna? Smycka festlokalen eller låt ballongerna sväva från din balkong för förbipasserande att beskåda. Nu pyntar vi hela staden i regnbågens alla färger!

BORDSDUK REGNBÅGSFÄRGAD

REGNBÅGSFÄRGAD BORDSDUK

Kärlek är att få sitta vid ett långbord med trevligt folk och höra det goda snacket flöda i samma takt som de färgglada drinkarna. Höj stämningen ytterligare med en regnbågsexplosion till duk! Funderar du på att dra ihop en workshop under Pride-veckan funkar duken också väldigt perfekt!

PINATA LITEN ÅSNA FLERFÄRGAD

Regnbågsfärgad åsnapinata

En festlig aktivitet under hela året är att banka på ett hängande pappdjur för att utvinna godsaker från innanmätet. För att traditionen ska lira med Pride har vi givetvis en liten regnbågsfärgad åsna pinata som du kan fylla med nästan vad som helst. Kul för både stora och små!

pride badbyxor pride solglasögon

REGNBÅGSFÄRGADE BADBYXOR & SOLGLASÖGON

Fira Pride på stranden? Givetvis är detta möjligt och självklart har vi grejerna du behöver! Vad sägs om ett par regnbågsfärgade badbyxor som sätter färg på hela strandremsan? Matcha med ett par coola regnbågsfärgade solglasögon för en komplett look!

HANDFLAGGA PRIDE

PRIDE HANDFLAGGA

Det mest självklara under Pride-firandet är den lilla men kraftfulla handflaggan du så glatt viftar med under dessa kärleksfulla dagar! Införskaffa en varsin Pride-flagga till hela gänget för en extra festlig regnbågsfest!

BALLONGBÅGE REGNBÅGE

BALLONGBÅGE REGNBÅGE

Ballonger i all ära, men en maffig ballongbåge i regnbågens alla färger är vad som verkligen kommer få dina festgäster på fall! Med 60 ballonger i 7 olika färger kan du skapa en fantastisk kreation. Spänn den över porten och skapa en kärleksportal till din feta Pride-fest. Mäktigare än så kan det knappast bli!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle