Till toppen
Rocka jultröjan

Rocka jultröjan

Har du inte burit en jultröja förr är det dags nu. Stick ut, bjud på dig själv och sprid julens glada bud. Rocka jultröjan!


Fira Fula jultröjans dag

Trenden med fula jultröjor har spridit sig från USA med internationellt genomslag på 00-talet. Har du hört talas om Ugly Christmas Sweater Day? Den infaller tredje fredagen i december och firas genom att bära en ful jultröja med stolthet.

2019 infaller Fula jultröjans dag fredag 20 december. I Sverige brukar det firas bland annat i Kungsträdgården och på krogfester, men dagen kan firas var du än befinner dig. Det enda du egentligen behöver göra är att dra på dig din jultröja och ta dig an dagen hur den än må se ut.

Glittra, blinka, gör vad du vill

Snygg, ful eller fulsnygg jultröja, egentligen gör det väl detsamma. Du slipper styva finkläder och kan ledigt bryta isen på julfest och glöggmingel. Jultröja är också en optimal klädkod för till exempel personalfesten.

Saknar du detta nyckelplagg i garderoben? Om inte är frågan: kan man få för många? Det finns gröna, röda eller blå, några med fräcka budskap på. Vill du riktigt glänsa och tindra? Stjäl showen med en LED-försedd jultröja.

Gladkitschiga julhälsningar från Partykungen!

Läs mer: Jultröjor

Relaterade artiklar

Visa fler
castle